Evolio lansează Ranger, telefonul cu spirit de aventură

Evolio, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de IT&C din România, lansează Ranger, telefonul rezistent la şocuri mecanice, praf şi umezeală.

Datorită carcasei cauciucate cvasi-ermetice, Ranger face parte din categoria telefoanelor “Rugged” având factor de protecţie IP56.


“Ranger este un telefon rezistent, potrivit pentru cei care petrec mult timp în aer liber, fie prin natura meseriei, fie a pasiunii pentru aventură şi sport. Este primul telefon rugged din portofoliul Evolio, un segment de nişă care câştigă teren în contextul unei pieţe dinamice şi al specializării tot mai pronunţate”, declară Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio România.


Ranger funcţionează în reţele de telefonie de tip 2G (Orange, Telekom, Vodafone) accesul la Internet fiind asigurat prin tehnologia GPRS. Telefonul dispune de un acumulator de 1200 mAh ce asigură o autonomie de funcţionare de până la cinci zile şi un slot pentru card de memorie care suportă Micro SD de până la 16 GB. Totodată, telefonul beneficiază de facilităţi de bază precum cameră foto, Radio FM, lanternă şi conexiune Bluetooth.
Ranger este disponibil în 2 variante de culoare, dual SIM verde şi single SIM galben.


Preţul recomandat de vânzare este 199 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod