Samsung România lansează primul Trends Report Lifestyle Designer

Samsung Electronics România lansează, sub platforma Lifestyle Designer, prima colecție de tendințe dintr-o serie trimestrială, prin care își propune să inspire consumatorii în continuă transformare a stilului lor de viață.
Conform unui studiu local, peste jumătate dintre utilizatorii de produse smart intervievați au declarat că sunt deschiși la noi locuri și experiențe și sunt interesați să se dezvolte personal. Iar tehnologia joacă un rol important în acest sens. Aproximativ 75% dintre utilizatori se folosesc de smartphone-uri și tablete nu doar pentru a-și rezolva sarcinile zilnice, ci și pentru a-și urma pasiunile sau a-și îmbunătăți abilitățile personale.

Design interior
- Pentru că suntem mereu în mișcare, acasă ne dorim un mediu care să ne relaxeze. De aceea, luminozitatea, obiectele cu linii drepte și bine conturate sunt alegerile perfecte. La acestea se adaugă sclipirile metalice, pentru un plus de răsfăț și negrul, pentru mai multă personalitate și putere. Indiferent că îți dorești un interior mai relaxant pe care să îl decorezi cu obiecte de inspirație scandinavă, accesorii metalice care să reflecte lumina sau mobilier elegant, televizorul Samsung SUHD completează perfect orice living și îi oferă un aspect modern.
Samsung SUHD este definit atât printr-un design minimalist, cât și printr-o tehnologie avansată care asigură un contrast puternic, o luminozitate sporită, culori și detalii mai intense.

Fotografie -  În 24 de ore de la lansarea componentei video, pe Instagram se urcaseră deja 5 milioane de filmulețe. Aceasta este cea mai bună dovadă că postările video devin tot mai atractive în rețele sociale. Cristian Vasile (Igu), cunoscut pentru proiectele București Optimist și București Tu, a observat trei tendințe foto în plină ascensiune pe rețelele sociale. Selfie-urile tind să devină tot mai creative, tocmai pentru că dorim să ne diferențiem, așa că din ce în ce mai mulți utilizatori aleg ca elementele din cadru să fie cât mai neobișnuite sau să fie poziționate inedit. Panoramele devin mai dinamice atunci când același obiect se repetă într-un singur cadru, iar conținutul video încărcat pe rețelele sociale poate fi mult mai amuzant dacă este filmat cu funcția slowmotion.
Pentru toate aceste funcții, dar și multe altele în plus, smartphone-urile Samsung Galaxy S6 și S6 edge au integrată o cameră foto principală de 16 MP, una secundară de 5 MP și senzori avansați.

Modă și stil -  Atunci când vine vorba de modă, tendințele se schimbă de la un sezon la altul. Ovidiu Buta, fashion director și stilist, ne propune o garderobă formată din piese simple și rezistente testului timpului, din materiale de calitate, care cer o îngrijire atentă. Acum, curățarea hainelor prețioase poate fi realizată și acasă, mașina de spălat Samsung Crystal Blue încorporând tehnologii și senzori avansați, astfel încât utilizatorii să poată alege programele de curățare potrivite pentru diferitele țesături ale hainelor.  Odată cu dezvoltarea tehnologiei, au apărut și case de modă care au consultanți online dedicați 24 de ore pe zi problemelor vestimentare. Fotografiile redau cu acuratețe culorile și țesăturile, astfel că un stilist își poate sfătui clienții, oriunde s-ar afla.
Iar pentru a fi primii în tendințe, acum colecțiile sau piesele individuale de haine pot fi cumpărate online de pe smartphone sau tabletă, chiar în timp ce sunt prezentate pe catwalk la marile târguri de modă din lume.

Sănătate și nutriție - Un subiect care se regăsește tot mai mult în interesele oamenilor, felul în care ne hrănim are legătură directă cu sănătatea. Mihaela Bilic, medic nutriționist, ne prezintă trei tendințe în nutriție, care ne ajută să fim și mobili și sănătoși. Planificarea și respectarea meselor din timpul zilei, menținerea raportului între caloriile consumate la mese și arderea lor în timpul zilei și prepararea mâncării cu alimente mereu proaspete sunt cele trei activități pe care e bine să le adoptăm, în speranța unui stil de viață mai sănătos. Smartphone-urile și tabletele ne sunt mereu la îndemână și le putem folosi pentru a ține evidența listei de cumpărături sau a caloriilor consumate, iar frigiderul Samsung Food Showcase menține alimentele proaspete mai mult timp, datorită sistemului de răcire All-Around și a zonelor interioare bine delimitate.
Zona de congelare ne simplifică și mai mult munca, menținând legumele sau mâncarea pe care o gătim proaspete mai mult timp. Iar în condițiile în care studiile arată că petrecem, în medie, numai 6,5 ore pe săptămână în bucătărie, o organizare bună este esențială pentru un stil de viață sănătos.

Cei interesați să afle mai multe informații despre aceste tendințe, se pot înscrie pe platforma online www.lifestyledesigner.ro și au șansa de a participa gratuit la unul din cele patru workshop-uri susținute de cei patru ambasadori.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod