Tragedia din Colectiv: Doi tineri de 18 şi 19 ani au murit în Marea Britanie

Un destin crud: Vlăduţ Roberto a murit chiar în ziua în care împlinea 19 ani


Vlăduţ Roberto Andy şi Elena Niţu erau printre cei nouă răniţi în incendiul din clubul Colectiv transferaţi duminică seară în spitale din Marea Britanie.

Un alt tânăr care era printre cei nouă răniţi transferaţi în 8 noiembrie în Marea Britanie - Tudor Golu - a murit în dimineaţa zilei de 10 noiembrie. Tudor Golu era chitaristul trupei de rock progresiv Axial Lead, artist grafic, animator 2D şi 3D şi cel care a făcut videoclipul melodiei "The day we die", al trupei Goodbye to Gravity.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană.

În 12 zile de la tragedie au decedat alte 23 de persoane, numărul victimelor ajungând, miercuri, la 50, notează Mediafax.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 34 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă şapte au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda şi unul în drum spre Elveţia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod