Prințul Charles, îndurerat de moartea tatălui său: „A rămas un loc gol la masă”

Prințul Charles a făcut o declarație emoționantă despre viața după decesul tatălui său, Prințul Philip, în cadrul unui mesaj adresat de Ramadan comunității musulmane din Marea Britanie.
"Anul acesta, foarte multe familii, inclusiv a mea, vor avea un loc gol la masă, iar prietenii nu se vor mai îmbrățișa așa cum este tradiția după rugăciunea de Eid", a spus Prințul de Wales în cadrul unui mesaj video distribuit pe contul de Twitter al fundației Naz Legacy.

Tot ce pot să spun este că sunt profund îndurerat de această situație tragică. Inima mea este alături de toți cei care i-au pierdut pe cei dragi”, a adăugat Prințul Charles, făcând referire la persoanele care și-au pierdut viața în timpul pandemiei.

Mesajul video a fost distribuit ca o celebrare virtuală în speranța că populația musulmană va sta acasă pentru a celebra Eid ul-Fitr, sărbătoarea care marchează sfârșitul Ramadanului.

Citește și: Prima întâlnire dintre Prințesa Diana și Camilla.
Capcana pe care i-a întins-o amanta Prințului Charles


Știu că anul trecut a fost foarte dificil pentru noi toți și sunt conștient de impactul pandemiei asupra comunității musulmane. Vreau să adresez cele mai sincere urări de bine tuturor celor care sărbătoresc acest festival și să vă spun tuturor cât de mult ne gândim eu și soția mea la voi în această perioadă specială a anului", a adăugat Charles.

Prințul Philip a încetat din viață la vârsta de 99 de ani, pe 9 aprilie 2021.
Din cauza pandemiei, familia regală a ales să înlocuiască funeraliile tradiționale de stat cu o ceremonie privată.


După decesul tatălui său, Prințul Charles a adresat un mesaj public în care a vorbit despre momentele dificile prin care trece familia sa.

În ultimii 70 de ani, tatăl meu s-a dedicat Reginei, familiei și țării, dar și întregii comunități Commonwealth. După cum vă imaginați, eu și familia mea simțim enorm lipsa tatălui meu. A fost o persoană foarte apreciată și iubită.
Sunt profund impresionat de numărul oameniilor de aici și pretutindeni din întreaga lume, precum și din Commonwealth, care ne împărtășesc tristețea
", a declarat Charles pe 10 aprilie.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
13 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod