Prințesa Diana a spus că mariajul ei cu Prințul Charles „a fost un Iad chiar de la început”

Un nou documentar face dezvăluiri surprinzătoare despre viața Prințesei Diana.
Printesa Diana s-a confesat despre mariajul ei cu Printul Charles, despre care spunea ca a fost „un iad” de la inceput, si nu-l considera pe sotul ei potrivit pentru a deveni rege. Ea a facut aceste marturisiri intr-o discutie privata cu editorul unui ziar, cu trei luni inainte de a da cartile pe fata despre casnicia sa nefericita in interviul difuzat de BBC in 1995.

Acum, la aproape 25 de ani de cand Diana a rostit celebra fraza „Eram trei in acest mariaj… asa ca era cam aglomerat”, un nou documentar dezvaluie cum printesa se pregatea sa spuna ce avea de spus, scrie People.

„A devenit clar cat il ura pe Charles”


In documentarul „Diana: The Truth Behind the Interview” („Diana: Adevarul din spatele interviului”), difuzat miecuri, Sir Max Hastings, fostul editor al ziarului Daily Telegraph, afirma: „Mi-a zis ca o sa fiu foarte nelinistit cand o sa apara asta.
Si am petrecut cateva ore cu Diana, iar ea a oferit un show formidabil. Ceva absolut captivant”, si-a amintit acesta de celebrul interviu care a facut valuri. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


26 Octombrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod