La 55 de ani ca la 20: Cindy Crawford a apărut aproape goală în Vogue Brazilia

Modelul a postat pe Instagram câteva fotografii din cadrul noii ședințe foto realizate pentru ediția din Brazilia a revistei Vogue.
Cindy a fost fotografiată în alb și negru de fotografii Luigi și Iango. „Le mulțumesc lui @luigiandiango pentru că mi-au amintit de ce iubesc modelingul: colaborarea și părul voluminos. Această ședință pentru Vogue Brazilia a fost foarte distractivă!”, a scris supermodelul în postarea de pe Instagram.

Vedeta a apărut pe copertă cu părul ondulat, voluminos, și o ținută neagră completată de un colier sub forma unui lanț supradimensionat.

Pictorialul a inclus câteva fotografii sexy în care Cindy poartă o ținută transparentă formată dintr-un voal negru și își acoperă zona intimă cu mâinile.


În alte imagini modelul apare purtând un dres negru și un top din dantelă, ținută completată de pantofi cu toc înalt.
Outfit-ul ales demonstrează că vedeta arată impecabil la vârsta de 55 de ani.

Cindy a menționat pe Instagram că de imaginea sa s-au ocupat hairstilistul Akkishi Rakawa, makeup artistul Georgi Sandev și stilistul Pedro Sales.

De-a lungul timpului, vedeta a dezvăluit care sunt secretele sale frumusețe și cum reușește să arate la fel de bine ca la începutul carierei de model. „Am învățat că îngrijirea pielii este precum antrenamentul fizic. Dacă te antrenezi o dată, nu vezi prea multe efecte. Dar dacă te antrenezi cu regularitate ani la rând, vei vedea diferența. Îngrijirea pielii este la fel.
De aceea am făcut din îngrijirea pielii o rutină”, a declarat ea într-un interviu din 2020 pentru Byrdie. „Nu este niciodată prea devreme și niciodată prea târziu să începi să ai grijă de pielea ta. Eu nu păstrez niciodată un secret bun de frumusețe pentru mine - îmi place să împărtășesc cu alte femei ceea ce funcționează pentru mine”, a mai spus vedeta. 

Citește și: Din Malibu în Miami. Cum arată casa de 10 milioane de dolari pe care a cumpărat-o Cindy Crawford


De asemenea, Cindy este realistă în privința standardelor de frumusețe foarte ridicate, în special pentru femei.
În cadrul unui interviu din anul 2009, Cindy a făcut o dezvăluire remarcabilă. „Nici măcar eu nu mă trezesc arătând ca Cindy Crawford! Ceea ce văd oamenii pe coperțile revistelor este un moment care a fost perfect - vântul, lumina, părul, machiajul. Dar în spate este un proces care durează două ore. Este bine să fii conștientă de presiunea din exterior, dar nu o pot lăsa să mă afecteze profund”, a declarat modelul.

2021 a fost un an plin pentru fostul supermodel. Cindy și soțul său, Rande Gerber, 58 de ani, au cumpărat în luna ianuarie o proprietate pe plajă în Miami Beach, Florida, cu 10 milioane de dolari.
Potrivit People, cuplul a dat 9,6 milioane de dolari pe proprietatea care are cinci dormitoare, patru băi și o suprafață de aproape 370 de metri pătrați.
Locuința a fost construită în anii '50 și are o deschidere la mare de 30 de metri.

Cei doi au cumpărat noua proprietate după ce și-au vândut locuința din Malibu, California, cu 6,5 milioane de dolari.

Foto: Instagram/voguebrasil; Instagram/cindycrawford
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod