declarație pe propria răspundere

Noua declarație pe propria răspundere a intrat în vigoare: Unde poate fi găsită

Formularul de declarație pe proprie răspundere a fost modificat, pentru a fi pus în acord cu Ordonanța Militară 10, care a schimbat orele de ieșit din casă pentru persoanele de peste 65 de ani.

Noul formular poate fi descărcat de aici sau de pe pe site-ul stirioficiale.ro, pagina oficială unde sunt transmise informaţiile Guvernului.

Nota din subsol precizează care sunt noile intervale orare între care persoanele de peste 65 de ani pot ieşi din casă, respectiv 7:00 - 11:00 şi 19:00 - 22:00.

Noua declaraţie se foloseşte ca justificare pe teritoriul României, în timpul stării de urgenţă. Conţinutul declaraţiei şi motivele deplasării în afara locuinţei au rămas aceleaşi.



"Persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani completează doar pentru motivele prevăzute la punctele 1-6 şi 9. Deplasarea se face în orice interval orar, pentru motivele prevăzute la pct.1, 3, 6 şi 9, respectiv între orele 07.00-11.00 şi 19.00-22.00, pentru motivele prevăzute la punctele 2, 4 şi 5", se arată în subsolul declaraţiei.

Conținutul declarației, respectiv motivele pentru care se poate ieși din casă, a rămas același.

Citește și: Masca obligatorie după 15 mai: Cât va costa în România acest produs după starea de urgență



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Mai 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod