Coronavirusul a pustiit Italia: 30 de imagini ireale dintr-o țară blocată în carantină

Măsurile stricte impuse de autoritățile italiene au golit străzile și rafturile magazinelor. Imaginile neverosimile surprinse în aceste zile în Italia ne arată o țară pustiită, în care timpul pare că s-a oprit.
Italia a devenit duminică cea mai afectată ţară de epidemia de coronavirus după China. Cel mai recent bilanț, publicat miercuri de Corriere dela Sera, include 10.149 de cazuri de coronavirus și 631 de morți în Italia.

Duminică au fost impuse măsuri de carantină în nordul Italiei și cel puţin 16 milioane de persoane au fost blocate în regiunea Lombardia.

Marți, toată Italia a intrat în carantină din cauza epidemiei de COVID-19. Restricțiile impuse în weekend în nord au fost extinse asupra întregii țări.
Barurile, cafenelele și alte locuri de socializare s-au închis, campionatul de fotbal a fost suspendat, iar toate călătoriile neimportante sunt interzise. Panicați de anunțul guvernului, italienii au făcut cozi uriașe la magazine ca să-și facă provizii, chiar dacă noile restricții nu vizează închiderea magazinelor și cumpărăturile.

După extinderea măsurilor de carantină, străzile și obiectivele turistice din metropole au rămas pustii, iar cetățenii încep să respecte apelurile repetate ale autorităților de a sta în case.
Locurile care până mai ieri erau ticsite de oameni sunt acum părăsite, iar o liniște apăsătoare predomină s-a așternut peste orașele care altădată pulsau de viață.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Martie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod