Cristina Țopescu

Cazul morții Cristinei Țopescu: Expertiză toxicologică dispusă după ce medicii au găsit urme de medicamente

Expertiza medico-legală nu a putut fi efectuată din cauza stării avansate de putrefacţie în care se afla corpului Cristinei Ţopescu. Medicii au decis că este necesară o verificare toxicologică, după ce în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente.

Potrivit unei surse din anchetă citată de Mediafax, medicii legişti nu au putut stabili, luni, motivul decesului Cristinei Ţopescu, din cauza stării avansate de putrefacţie a trupului. În schimb, au găsit mai multe fragmente de medicamente în stomac, stabilind că este necesară o expertiză toxicologică.

Jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni.

În imobil, alături de ea, au fost găsiţi şi doi câini fără suflare. Cele două patrupede se află la Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală (IDSA), singura instituţie care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a declarat pentru Mediafax reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu.


În prezent, dosarul morţii Cristinei Ţopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Anchetatorii iau în calcul toate pistele, fiind deschis un dosar de moarte suspectă în cazul jurnalistei. Cu toate acestea, polițiștii sosiţi la faţa locului nu ar fi găsit indicii că jurnalista s-ar fi sinucis.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod