Tragedie în familia unui miliardar: Cel mai bogat om din Danemarca și-a pierdut trei din cei patru copii în atentatele din Sri Lanka

Atacurile teroriste din Sri Lanka au provocat 290 de morți. Printre aceștia se află și trei din cei patru copii ai miliardarului danez Anders Holch Povlsen 


În timp ce poliţia îi căuta pe cei responsabili, au avut loc alte două explozii. Una dintre ele a lovit grădina zoologică din Dehiwala, în sudul Colombo, iar a opta explozie a avut loc în apropierea districtului Dematagoda din Colombo în timpul unui raid al poliţiei, ucigând trei poliţişti.

Nu se cunoaște cine se află în spatele atacurilor.

Guvernul a informat că ia în calcul posibilitatea ca unele dintre atacuri să fi fost sinucigaşe.

Bilanţul victimelor atacurilor din Sri Lanka a ajuns la 290 de morţi.  Poliţia a informat că au fost arestate 24 de persoane în legătură cu atacul, însă guvernul încă nu a identificat atacatorii.

În jur de 500 de persoane sunt rănite, iar potrivit autorităţilor srilankeze, 36 de cetăţeni străini s-ar afla printre cei morţi, dintre care mulţi trebuie încă identificaţi la o morgă din capitala ţării, Colombo.
Conform listei citate de BBC, printre victime se află cel puţin cinci cetăţeni britanici, inclusiv doi care au şi cetăţenie americană, trei cetăţeni danezi (copiii miliardarului Anders Holch Povlsen), un portughez şi şase indieni, doi ingineri din Turcia (conform agenţiei turce de presă Anadolu), doi cetăţeni chinezi, doi australieni, o persoană din Olanda și una din Japonia.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod