Tragedie: Actriţa de telenovele Edith González a murit la 54 de ani

Actriţa mexicană, cunoscută pentru rolul din telenovela "Salome", a murit la vârsta de 54 de ani.
Actriţa de telenovele a încetat din viață la 54 de ani, într-un spital din Ciudad de Mexico, din cauza unui cancer ovarian, potrivit laprensalatina.com.

Informaţia a fost confirmată de prezentatoarele Galilea Montijo şi Andrea Legarreta în revista Hoy. Actriţa Leticia Calderon a confirmat decesul într-un mesaj pe Twitter: "Güera (Edith) ne vei lipsi! Nu există durere mai mare decât aceea pe care o simte mama ta, pe care o îmbrăţişez cu căldură".

González, celebră pentru că a interpretat rolul Doña Bárbara în telenovela cu acelaşi nume, era internată la Spitalul Angeles Interlomas, unde urma tratament pentru cancer ovarian.
Ea a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016, dar boala a recidivat.

Edith González era căsătorită cu Lorenzo Margain şi are o fiică, Constance, în vârstă de 15 ani.

De-a lungul carierei ei, Edith González a fost văzută pe canalele de televiziune Televisa, Telemundo şi TV Azteca. De-a lungul colaborării cu Azteca, care a început în 2010, ea a jucat în telenovela "Cielo Rojo" şi în emisiunea de tip reality show "The Academy". În 1993, ea a jucat în "Inimă sălbatică/ Corazon Salvaje", unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo.
Această producție i-a adus celebritatea în întreaga lume, inclusiv în România, unde telenovela a fost urmărită de milioane de oameni. În 2001, ea a avut un alt rol important, în "Salome”, telenovelă care s-a bucurat de succes în peste 20 de țări.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod