Cum arată fondatorii unor afaceri de succes: Acum sunt miliardari

Viața este mai complexă, dar are și multe părți mult mai ușoare, la care în trecut puteam doar să râvnim. Suntem echipați cu cele mai noi tehnologii și folosim aplicații care ne sunt de mare ajutor zi de zi, iar acum ne este imposibil să ne imaginăm cum ne-am putea descurca fără ele - de la comunicarea rapidă la transport, câteva soluții îndrăznețe s-au transformat în afaceri de succes, oferindu-ne mai multe opțiuni, mai multă libertate și uneori mai mult timp pe care să-l umplem cu altceva.

Bright Side ni-i prezintă pe tinerii antreprenori care ne-au schimbat complet viața, oamenii datorită cărora există astăzi Uber, WhatsApp, Instagram, Twitter și alte afaceri de succes.
1 din 11

Jan Koum și Brian Acton (WhatsApp)

În septembrie 2007, Jan (în stânga) și Brian (în dreapta) părăseau grupul Yahoo!, unde lucraseră timp de zece ani. Au încercat să-și găsească de lucru la Facebook, dar au fost respinși. Cei doi prieteni au decis atunci să plece într-o vacanță în Africa de Sud. Se pare că le-a prins bine, fiindcă la începutul lui 2009 Jan a înregistrat numele companiei lor, WhatsApp Inc.
În 2015, cei doi și-au vândut compania către Facebook pentru 22 de miliarde de dolari. Astăzi, peste un miliard de oameni folosesc aplicația lor. Jan are o avere estimată la 9,9 miliarde de dolari, iar cea a lui Brian este de 3,6 miliarde.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod