Alexandra, Caracal

Polițiștii din Caracal verifică mai multe case după ce s-a primit un mesaj care anunță că Alexandra e în viață, ținută într-un pod

Polițiștii urmăresc o nouă pistă în cazul dispariției Alexandrei după primirea unui mesaj care anunță că ea trăiește. Mai mulți agenți verifică locuințele părăsite situate din apropierea casei lui Gheorghe Dincă.

O nouă pistă în cazul dispariției Alexandrei Măceașan: poliția a fost alertată după ce pe Facebook s-a transmis un mesaj în care se arată că Alexandra este în viață, că se află într-un pod și că va muri de foame dacă nu este găsită la timp, relatează Digi 24.

”Faceți ceva, Alexandra trăiește, este în podul unei case, legată. La trei case de casa criminalului. O casă părăsită cu sălcii pletoase. Are și fân în pod este acolo. Faceți ceva sau va muri de foame sau de sete”
, este mesajul primit de o femeie. Aceasta a anunțat imediat poliția.

Deși acest mesaj ridică semne de întrebare, polițiștii sunt obligați să investigheze orice informație nouă care apare în acest caz, mai ales că până acum indiciile găsite nu au atestat clar că Alexandra a fost ucisă.

Agenții au început căutările în toate curțile părăsite din apropierea locuinței lui Gheorghe Dincă. Mai mulți polițiști au fost văzuți în timp ce au escaladat gardurile unei proprietăți, iar jurnaliștii aflați în zonă au auzit zgomote puternice în timpul operațiunilor de căutare.

Forțele de ordine au răscolit o curte din apropierea casei Dincă, în care se aflau mai multe imobile părăsite și mașini abandonate. După căutări asidue, polițiștii au sărit gardurile, au fugit spre mașini și au pornit în altă direcție, într-o grabă care sugerează că au primit noi indicii despre alt loc.

Gheorghe Dincă, arestat la sfârșitul săptămânii trecute, le-a spus procurorilor că le-a ucis pe cele două fete.

Acesta a fost adus, miercuri, sub escortă, la Spitalul Penitenciarului Jilava, unde va fi supus unei expertize psihiatrice.

ACTUALIZARE. Verificările se fac în mai multe locuri din Caracal, fiind vizate în special zona canalului şi a lacului din oraş, relatează Mediafax. Căutările de la balta Drăghiceni au loc la solicitarea DIICOT, a spus Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

ACTUALIZARE. Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a declarat că nu este neglijată nicio pistă, nicio variantă şi că şi-ar dori, din tot sufletul, ca fetele să fie găsite în viaţă. „Până la acest moment, nu avem nici măcar teste preliminare privind fragmentele osoase găsite la faţa locului”, a precizat şeful DIICOT.

„Nu neglijăm nicio pistă, nicio variantă pe care o putem afla inclusiv prin presă”, a mai spus şeul DIICOT.

„Ne-am dori, din tot sufletul vă spun, pentru că sunt tatăl a două fete, să găsim fetele în viaţă. Încă din 15 aprilie şi 25 iulie cele două minore au fost introduse în aplicaţia de dispariţie a minorilor şi sunt date în urmărire internaţională. (...) Până nu avem date certe că una sau alta dintre victime a fost ucisă, nu putem neglija niciun aspect”, a spus Bănilă.

Şeful DIICOT a spus că cenuşa şi resturile osoase arse nu au fost găsite într-un butoi propriu-zis, ci este vorba despre un arzător improvizat.

Felix Bănilă a adăugat că s-au făcut verificări ca victimele să nu fie pe proprietatea inculpatului.
”Vă pot afirma cu maximă certitudine că ale noastre căutări trebuie continuate pe alte proprietăţi”, a mai spus el.

Şeful DIICOT a precizat că cercetările la faţa locului nu pot continua fără ca inculpatul să fie prezent.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod