La 15 ani a fost răpită de un criminal în serie. Acum le învață și pe alte femei cum să scape

O femeie care în adolescență a fost răpită de un criminal în serie își spune povestea pe TikTok și dezvăluie cum poți scăpa cu viață dintr-o asemenea situație. Contul ei „a explodat“.
Kara Robinson Chamberlain a trecut prin încercarea vieții ei la 15 ani, când a fost răpită de un criminal în serie. Pe 24 iunie 2002, uda florile pe care le plantase în fața gardului, în timp ce prietenul său făcea duș. Dintr-o dată, un invidid pe care nu-l cunoștea a apărut de nicăieri și a întrebat-o dacă poate să-i vândă niște reviste. Nici n-a apucat să-i răspundă, că acesta i-a și pus un pistol la tâmplă și a forțat-o să urce în mașina lui.

A încercat să afle cine era atacatorul


Ameinințând-o că o ucide pe loc dacă țipă, bărbatul a obligat-o să intre într-un container de plastic din spatele mașinii, i-a legat mâinile și picioarele și i-a pus un căluș la gură. Apoi a dus-o în apartamentul lui, unde a ținut-o captivă timp de 18 ore și a agresat-o sexual în mai multe rânduri.

Răpitorul era un criminal în serie, Richard Evonitz.
Kara nu știa cu cine are de-a face, dar și-a dat seama că dacă nu găsește un mod de a scăpa, s-ar putea să nu o mai găsească nimeni. Și-a făcut un plan în minte și s-a gândit că trebuie să afle cât mai multe informații despre cel care a răpit-o și despre locul în care fusese adusă.

Spre norocul ei, individul n-a ținut-o legată tot timpul. "Am încercat să-i citesc mailurile, m-am uitat la magneții de pe frigider. Am aflat cine era doctorul lui și la ce dentist mergea", a povestit ea într-un interviu din 2018 pentru emisiunea "Crime Watch Daily".

Cum a scăpat din ghearele răpitorului


În dimineața următoare după data răpirii, când răpitorul dormea, fata a reușit să scape. A deschis ușa de la intrare, a oprit o mașină aflată în trecere și le-a cerut celor aflați înăuntru să sune imediat la secția de poliție din Richland County.

Anchetatorii au descoperit că după ce a scăpat-o din mâini pe Kara, Richard Evonitz a reușit să fugă în Sarasota, Florida, unde s-a sinucis când a fost încolțit de polițiști.
Ulterior, aceștia au aflat că Evonitz era criminal în serie și a ucis trei adolescente.

A intrat în poliție pentru a lupta cu criminalii


În vara de după răpire, Kara a început să colaboreze cu departamentul de poliție din Richland County. A făcut muncă administrativă în folosul victimelor cazurilor de răpire și a lucrat într-un laborator de analiză a probelor ADN în timpul liceului și în facultate. Apoi s-a înscris la academia de poliție și după absolvire a lucrat la câteva cazuri de abuzuri sexuale comise asupra copiilor, relatează Bored Panda.

Citește și: Cum a redecorat o fată de 12 ani casa familiei într-o săptămână, cu un buget de numai 150 de dolari


Kara răspunde adesea pe contul ei de TikTok la întrebările celor care îi urmăresc postările.Ea le învață pe alte femei cum să rămână în siguranță și cum să evite situațiile în care pot fi urmărite, dar și cum să-și păstreze cumpătul și să scape dacă, totuși, sunt răpite.

Când ai un pistol la cap, totul e relativ

Recent, când cineva a întrebat-o ce ar trebui să facă dacă i s-ar pune pistolul la cap și ar fi fortață să meargă undeva, ea a dat câteva sfaturi pentru a scăpa cu bine dintr-o asemenea situație: "În primul rând, atacurile nu sunt atât de dese.

Doi, când se întâmplă, dacă lovești, strigi, încerci să fugi, de obicei nu te urmăresc. Mai ales dacă ești într-o zonă foarte populată."

"Însă uneori nu este cazul. Uneori, te pot împușca. Sau te pot urmări. Așa că pot să-ți dau sfatul meu, îți pot spune că dacă aș fi strigat, l-aș fi lovit sau aș fi fugit, probabil n-aș fi fost răpită. Dar când ai un pistol îndreptat spre cap, este foarte greu să faci aceste lucruri", a mărturisit ea.

Kara Chamberlain continuă să le dea sfaturi pentru siguranță femeilor, inclusiv pentru situația cumplită în care ar fi vreodată răpite. Contul ei de pe TikTok a ajuns la peste 167.000 de urmăritori, iar sfaturile sale sunt foarte apreciate. "Te ador! Ești o sursă de inspirație și sunt bucuroasă pentru că primești recunoașterea pe care o meriți", i-a transmis o admiratoare.
"Sunt foarte bucuroasă că ai supraviețuit și că faci dreptate pentru tine și pentru alte fete", a comentat altcineva.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod