cancer

Sfârşitul trist al unei vloggeriţe: A murit de cancer, deşi susţinea că dieta vegană a vindecat-o

O vloggeriţă celebră pe YouTube, care susţinea că dieta vegană a vindecat-o de cancer, s-a stins din viaţă, răpusă de boala ajunsă în fază terminală.

Mari Lopez era celebră pe YooTube, unde propovăduia beneficiile dietei sale raw vegane, bazată pe legume, pe sucuri oranice şi rugăciuni către Dumnezeu, spunând că sunt suficiente pentru a se vindeca de cancer, a încetat din viaţă, răpusă de teribila boală de care suferea. Lopez suferea de cancer în fază terminală. Boala îi afectase organele vitale, precum ficatul şi plămânii, scrie site-ul Facts WT.

Mari era cunoscută pentru înregistrările virale în care apărea alături de nepoata sa, Liz, şi în care explica detaliat cum a reuşit să se vindece de cancerul în stadiul IV doar cu o dietă vegană foarte strictă şi cu rugăciuni.

Ea a creat canalul de YouTube pentru a-şi face cunoscute ideile, iar numeroasele înregistrări în care îşi exprimă ferm credinţa în Dumnezeu şi în amestecurile miraculoase de lămâie şi ghimbir care ar fi vindecat-o de cancer au devenit rapid foarte urmărite.

Două dintre aceste filmuleţe sunt un fel de tutoriale despre cum poate fi învins cancerul cu sucuri naturale şi cu o alimentaţie raw vegană. Liz şi Mari le spuneau celor care le urmăreau că şi ei le pot urma exemplul.
Cele două prezentau reţete de sucuri din fructe şi legume bio şi arătau ce aparat trebuie să folosească pentru a obţine cele mai curate băuturi. Imaginile erau apreciate de mulţi bolnavi de cancer şi de oameni religioşi care le mulţumeau celor două femei pentru sfaturile lor, relatează site-ul citat.

Mari a susţinut că stilul său de viaţă a vindecat-o de cancer în doar trei luni şi că a făcut-o chiar să simtă că devine lesbiană. A mai spus şi că este convinsă că a fost învestită cu puterea Domnului.

Cele două au apărut timp de un an pe canalul de YouTube, până anul trecut, când Liz a anunţat că Mari nu se simte bine.

În octombrie, era foarte bolnavă, iar cancerul se răspândise prin sânge în toate organele vitale. În decembrie, Mari a fost internată în spital, iar după câteva zile, Liz a dat vestea că mătuşa sa mai are probabil doar câteva zile de trăit. Şi, din păcate, prognosticul negativ al medicilor s-a adeverit: Mari s-a stins din viaţă după câteva zile.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod