Serena Williams dezvăluie că retragerea din tenis a fost „o ușurare” și povestește cum arată viața ei acum

Serena Williams a vorbit despre viața ei de când s-a retras din tenis și a afirmat că părăsirea jocului este o „ușurare”.
Serena, în vârstă de 41 de ani, a anunțat că renunță la acest sport de performanță în septembrie 2022, după ce se dedicase tenisului încă de la frageda vârstă de doi ani. Mai mult, ea a povestit și ce turnură a luat viața ei acum.
 

Serena, după retragerea din tenis, vorbește despre viața ei de acum 

 
 
Williams a câștigat 23 de titluri de Grand Slam la simplu, cele mai multe din ultimii ani și, dacă ar fi să ne raportăm la toate timpurile, Serena ocupă un loc doi, după cele 24 de titluri câștigate de Margaret Court.
Dar, după concentrarea și intensitatea unei lungi cariere, o mare parte din aceasta încercând să rămână în vârf, este uşurată că s-a oprit, în sfârşit.
 

 
Avertizată că ar putea fi dezamăgită

 
 
Ea a spus că a fost avertizată despre cum s-ar putea simți după ce a terminat cu sportul de care era atât de pasionată, dar până acum, dezamăgirea la care ar fi putut fi nu s-a materializat.
 
„Este amuzant că, așa cum ai crede, a fost într-adevăr o cădere, dar este mai mult o ușurare.
Aștept, literalmente, coborârea, deoarece toată lumea îmi spune că va fi greu, dar încă o aștept. Sunt foarte fericită, după ce am jucat atât de mult”, a spus ea. 
 


Solicitată să facă reclame

 
 
Noul ei program i-a permis să profite din nou de ocazie pentru a juca într-o reclamă ce va fi difuzată la unul dintre prestigioasele sloturi Super Bowl ( meci  de fotbal american pentru campionatul National Football League).
De asemenea, ea a mai colaborat și cu Michelob Ultra pentru o reclamă care va celebra egalitatea de gen printr-un turneu de golf în care Serena se înfruntă cu starul Succession, Brian Cox.

Pentru al doilea an consecutiv, spotul este regizat de regizoarea Rachel Morisson, premiată și nominalizată la Oscar, cunoscută pentru munca ei la unele dintre cele mai importante filme independente și de succes de astăzi.
Pentru Serena a fost un alt fel de muncă decât a fost obișnuită pe un terenul de tenis, dar nu s-a simțit în afara zonei ei de confort când a ajuns în fața camerei și și-a arătat abilitățile de actorie.
 


Serena i-a drumul actoriei?

 
 
Au fost suficiente aceste reclame pentru a-i da Serenei microbul actoriei? Pare să existe o licărire de șansă ca ea să facă pași în acest sens. 
"Ar fi neprevăzut, dar sunt deschisă și sunt destul de liberă acum, programul meu este deschis.
Nu am prea mult timp la dispoziție, dar aș putea face actorie", a mărturisit Serena Williams.
 
3 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod