Fiica Madonnei, Lourdes, nu a fost primită la prezentarea Marc Jacobs pentru că a întârziat (VIDEO)

Lourdes Leon, fiica Madonnei, a fost respinsă de la spectacolul Marc Jacobs, de joi, din New York, pentru că a sosit după ce ușile s-au închis.
Incidentul umilitor a avut loc la doar doi ani după ce Lourdes a fost numită fața campaniei de primăvară 2021 a brandului de modă Mark Jacobs.
 

 
Lordes, fiica Madonnei, oprită să intre la prezentarea Marc Jacobs

 
 
Un video care a ajuns viral pe TikTok a arătat-o pe Lourdes încercând să intre în locație, la prezentarea de modă Marc Jacobs, joi, dar a fost oprită de securitate în timp ce urca scările.
Narațiunea cu voce off de la începutul clipului a susținut că Lourdes a apărut la ora 18:00 - ora exactă la care era programată să înceapă prezentarea de modă.
 
@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey
 

Bărbatul cu care a sosit a fost văzut vorbind cu gardienii timp de peste un minut, dar el și Lourdes au fost informați în mod repetat că accesul la eveniment a fost „închis”.

În timp ce Lourdes a încercat să intre la spectacol, spectatorii puteau fi auziți încercând să spună gardienilor cine era ea.
— “Las-o să intre, ea e păpușa!”, s-a plâns unul, în timp ce un alt privitor uluit a întrebat: „Nu știi cine este ea?”
 


În timpul acesta Madonna se poza prin oraș pentru a-și promova turneul

 
 
Între timp, în oraș, Madonna și-a arătat din nou chipul ei tineresc, joi, în timp ce a pozat pentru o fotografie gotică pentru a-și promova viitorul turneu The Celebration. 
Starul muzicii pop, în vârstă de 64 de ani, care își va începe turneul mondial pe 15 iulie la Vancouver, și-a afișat tenul fără riduri, cu un strat gros de machiaj, inclusiv fard metalic, fard de obraz trandafiriu și ruj roz.
 
Creatoarea hit-ului Like A Prayer și-a etalat decolteul amplu, într-un corset de dantelă monocrom, care i-a scos la iveală abdomenul ei tonifiat, asociat cu o jachetă neagră elegantă. Ea a combinat asta cu pantaloni negri șic și coliere groase cu diamante.

Madona și-a aranjat părul în bucle lejere și a postat pe internet o poză cu ea pe un pat, cu subtitrarea: „Ce melodii ar trebui să cânt în turneul de celebrare?”
De asemenea, ea a mai postat și instantanee, sub care a enumerat o listă de hit-uri, printre care și celebrele: Crazy For You, Like A Prayer și Papa Don't Preach.
Inițiativa Madonnei vine pe fondul unei cereri „covârșitoare” de bilete pentru a vedea Queen Of Pop, cu 600.000 de bilete vândute.
În ultimele două săptămâni, Madonna a adăugat mai multe date în orașe mari precum Los Angeles, New York și Londra, care vor prelungi turneul până în 2024.
 


Legendara cântăreață  a suferit după ce rănirile și pandemia COVID i-au oprit ultimul turneu

 
 
Aceasta este o performanță ambițioasă pentru legendara cântăreață, al cărei ultim turneu s-a încheiat brusc după „răniri multiple”, precum și declanșarea pandemiei de COVID-19.
 
În total, 14 din 79 de întâlniri au fost anulate, inclusiv spectacolele finale din Paris pe care ea le-a descris drept „un fel de pedeapsă pentru mine” din cauza dragostei ei pentru turnee.

Cu toate acestea, Madonna nu lasă nimic să-i stea în cale în timp ce se pregătește să facă escale în capitala Angliei și în peste 30 de alte locații din SUA, Canada și mai multe locuri din Europa.
Biletele pentru turneul Celebration au fost puse în vânzare luna trecută și s-au epuizat rapid, lăsând mulți fani fără ocazia de a vedea senzația muzicii pop.
Și Madonna a adăugat frenetic noi puncte programului ei deja extins de turnee, ca urmare.

Ea era programată inițial să apară la O2 Arena din Londra în octombrie 2023, dar acum, în urma mai multor anunțuri, Madonna va urca pe scena din Londra pe 14, 15, 17, 18 octombrie, 5 decembrie și acum pe 6 decembrie, vânzările începând de la 1 februarie.
 


Lourdes mărturisește că mama ei este obsedată de control

 
 
Lourdes, care se autointitulează adesea Lola, a vorbit odată cu Debi Mazar pentru revista Interview și a susținut: „Nu primim niciun favor special în familia mea. Evident, am crescut cu privilegii extreme. Nu se poate nega asta. Dar cred că mama i-a văzut pe toți acești copii de oameni celebri și a spus: Copiii mei nu vor fi așa”.
 
Lourdes a mai adăugat: „De asemenea, simt că dacă părinții tăi plătesc pentru lucruri, atunci asta le oferă un control asupra ta. Mama mea este obsedată de control și m-a controlat toată viața. Trebuia să fiu complet independentă de ea imediat ce am absolvit liceul”.
 


Lourdes face parte din generația botezată “bebelușii nepo”

 
 
Lourdes și-a început cariera publică ca model, dar de atunci a urmat pașii mamei sale în muzică. 
Ea face parte dintr-o mulțime de starlete în creștere cu părinți celebri, de la fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose Depp, până la fiica lui Andie MacDowell, Margaret Qualley.
Maude Apatow, al cărei tată este Judd Apatow, și Maya Hawke, ai cărei părinți sunt Ethan Hawke și Uma Thurman, au ajuns și ei la faimă în ultimii ani.

Fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, fiica lui Heidi Klum, Leni Klum, și nepoata lui Elvis Presley, Riley Keough, vor veni, de asemenea, tare din spate.

Discuțiile online despre „bebelușii nepo” (copii de vedete) au atins apogeul în decembrie, după ce revista New York a publicat o poveste virală pe copertă despre acest fenomen.
3 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod