Iată de ce Madonna se consideră “cea mai norocoasă fată din lume”

Madonna a spus că se simte „ca cea mai norocoasă fată din lume” după ce și-a prezentat turneul mondial anunțat recent.
Material Girl a apelat la rețelele de socializare pentru a le mulțumi fanilor pentru că i-au depășit așteptările și deja au cumpărat bilete în număr impresionant la „Madonna: The Celebration Tour”. 
 
Planificat, initial, ca un turneu de 35 de orașe, Madonna a fost nevoită să adauge pe listă și Londra, Paris, Barcelona, Anvers și Milano pentru a satisface cererile fanilor săi.

 
Madonna, “cea mai norocoasă fată din lume”, recunoscătoare fanilor săi

 

Vorbind, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Madonna și-a exprimat recunoștința față de fanii ei, și a mărturisit că plănuiește să urce pe scenă pentru a-și sărbători și următoarele decenii în muzică.
 
„Vreau doar să le mulțumesc tuturor fanilor mei pentru toată dragostea și sprijinul acordat în ultimele zile.
Nu iau nimic din toate astea ca de la sine înțeles, ca și cum mi s-ar cuveni. Mă simt cea mai norocoasă fată din lume și sunt atât de recunoscătoare pentru tot sprijinul vostru ”, a spus ea în videoclipurile postate pe TikTok și Instagram, în care s-a adresat fanilor săi.
 

S-a întrebat: “Crezi că oamenii ar veni la acel spectacol?”

 
 
Legendara cântăreață și-a anunțat noul turneu într-un scurtmetraj alb-negru, cu o mulțime de vedete de la Hollywood, printre care Jack Black, Amy Schumer, Lil Wayne și Diplo. Alte nume mari din videoclip au inclus Kate Berlant, Meg Stalter, Eric André și Bob the Drag Queen.
 
În videoclip, au recreat o scenă din documentarul din 1991, Madonna: Truth or Dare, cunoscut la nivel internațional ca In Bed With Madonna.
 
Pe măsură ce toți și-au jucat jocul, care a implicat o serie de dezvăluiri îndrăznețe, rostul videoclipului a fost dezvăluit curând când Schumer i-a propus Madonnei să facă un turneu mondial și să cânte cele mai faimoase melodii ale ei.
"Patru decenii, ca în 40 de ani? Ca în toate acele cântece?" întrebă Madonna.
"Sunt o mulțime de cântece. Crezi că oamenii ar veni la acel spectacol?"

Toți cei din jurul mesei au fost de acord, iar Madonna a spus: „Deci răspunsul este, la naibi, DA!”.
 


Bob the Drag Queen, în turneu cu Madonna

 
 
Scurtmetrajul ne-o arată, apoi, pe Madonna ținând în mână o sticlă de șampanie. Vorbind camerei, în timp ce un colaj de imagini de-a lungul carierei sale, se derula în spate, ea a spus: „Anii ’80, ’90, 2000. Patru decenii de muzică, ML-VC, patru decenii de muzică”.  ML-VC este o abreviere a numelui ei complet, Madonna Louise Veronica Ciccone.
 
Madonna a vorbit și despre turneul său mondial și în anunțul de pe site-ul ei oficial.
 
„Sunt încântată să explorez cât mai multe melodii posibil, în speranța de a oferi fanilor mei spectacolul pe care l-au așteptat”, a spus ea.
 
Turneul este prezentat ca o „călătorie artistică de-a lungul a patru decenii și respectă orașul New York unde a început cariera ei în muzică”.
 
Câștigătorul sezonului opt al RuPaul's Drag Race, Bob the Drag Queen va pleca în turneu cu Madonna pentru a „oferi o experiență unică”, potrivit site-ului Madonnei.
24 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod