Lisa Marie Presley era proaspătă bunică, dar nu și-a cunoscut noua nepoată. Vezi cine a făcut dezvăluirea

Fiica Lisei Marie Presley, Riley Keough, a devenit mamă pentru prima oară, la 33 de ani, dar actrița și soțul ei au ținut totul secret. Vestea a fost anunțată la înmormântare, în discursul ținut de Ben Smith-Petersen, soțul lui Riley. Lisa Marie Presley era bunică, dar nu și-a cunoscut nepoata.
Nimeni nu a știut, până la înmormântarea mamei sale, că Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley, a devenit și ea, pentru prima oară, mamă. Din păcate, Lisa nu a mai apucat să-și cunoască noua nepoată.
 

 
Lisa nu și-a cunoscut nepoata

 
 
Pe 12 ianuarie, Lisa Marie Presley (54 de ani) a murit în urma unui un stop cardiac. Mamă a patru copii și bunică, fiica faimosului Elvis Presley nu a mai apucat să-și vadă crescând nepoții și nici să o cunoască pe noua ei nepoțică, fiica lui Riley.
Aceasta a ținut secret faptul că a devenit mamă, vestea fiind data chiar la înmormântarea Lisei Marie Presley, de către soțul lui Riley.
 

 
Nici Riley, nici soțul său, nu au dat detalii despre copil

 

„Îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat că iubirea este singurul lucru care contează în viață. Sper să pot să-mi iubesc fiica așa cum m-ai iubit tu, în felul în care i-ai iubit pe fratele și surorile mele. Mulțumesc pentru că mi-ai dat puterea, inima, empatia, curajul, simțul umorului, manierele, temperamentul, latura rebelă, tenacitatea.
Sunt un produs al inimii tale, surorile mele sunt produsul inimii tale, fratele meu este un produs al inimii tale', a spus Ben Smith-Petersen, în numele soției sale, Riley Keough, la ceremonia funerară a Lisei Marie Presley. 
Ulterior, nici Riley și nici soțul ei nu au dat alte detalii despre venirea pe lume a primului lor copil.
 


Fiica lui Elvis se învinuia pentru moartea băiatului ei

 
Lisa Marie Presley a fost unica fiică a lui Elvis și Priscillei Presley și semăna foarte bine, fizic, cu acesta.
Lisa a avut patru căsnicii și patru copii, însă, din păcate, fiul său, Benjamin, s-a sinucis, fapt ce a îndurerat-o foarte mult și chiar a făcut-o să se simtă vinovată de moartea acestuia.

În ultimii ani, Lisa Marie Presley a făcut mărturisiri cu privire la  dependența sa de droguri și, cu nici jumătate de an în urmă, a vorbit despre decesul fiului său, Benjamin, care, la doar 27 de ani, și-a luat viața, în iulie 2020.
 
„Pot să înțeleg de ce oamenii își doresc să te evite odată ce ți se întâmplă o tragedie teribilă.
Mai ales un părinte care își pierde copilul, pentru că este cu adevărat cel mai mare coșmar al său’, a scris într-un eseu Lisa Marie Presley.
 
24 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod