Scandal între Godină şi Găinuşă, în cazul femeii încătuşate de poliţişti

de Daniel Dumitrescu, 11 August 2016
Godină

Marian Godină a fost criticat şi ironizat de Mihai Găinuşă după ce poliţistul rutier şi-a susţinut colegii în cazul încătuşării unei femei care a refuzat să se legitimeze după ce a traversat neregulamentar. În replică, poliţistul i-a spus realizatorului de televiziune că, dacă l-ar fi avut coleg pe Şerban Huidu, din decenţă şi bun simţ, nu s-ar fi pronunţat pe o temă rutieră, relatează News.ro.

”E îngrijorător ce se întâmplă în aceste imagini. E îngrijorător că din gloata de gură-cască adunaţi ca la urs, nu am auzit măcar unul care, punându-şi puţin neuronii la muncă, să gândească obiectiv, să ia partea poliţiştilor şi să realizeze că acolo o persoană încălcase legea. Şi când spun că încălcase legea, nu mă refer doar la faptul că traversase pe roşu, ci la refuzul acesteia de a prezenta un act de identitate sau de a furniza verbal date pentru stabilirea identităţii. Pentru asta a fost condusă la sediu, iar pentru că s-a împotrivit a fost încătuşată, nu pentru că a traversat aiurea”, a scris Marian Godină, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Poliţistul s-a referit şi la persoanele aflate în locul incidentului, care au huiduit poliţiştii. ”Ciudat e că cei care se aflau acolo şi huiduiau poliţiştii sunt aceiaşi care ne huiduie atunci când văd persoane traversând aiurea şi spun că poliţia nu îşi face datoria”, a scris el.

Mihai Găinuşă l-a ironizat pe Marian Godină pentru mesajul pe care l-a publicat, spunând că, în locul lui, ar propune chiar ”reintroducerea pedepsei cu moartea”. ”Bey, poliţistul Godină îi ceartă pe indivizii care huiduiau cei 10 până la 11 poliţişti în misiune, care înghesuiau într-o maşină de patrulă o băbuţă deosebit de infractoare. Bestia traversase pe roşu la Unirii refuza să se legitimeze, bey! Aveţi dreptate dom şef Godină! În locul lu' matale aş propune chiar reintroducerea pedepsei cu moartea. Păi ce facem acilea? În ritmul ăsta, azi-mâine o să ajungeţi să traversaţi strada babe, cu coloana oficială, ca pe Oprea”, a scris Mihai Găinuşă pe Facebook.

Realizatorul a publicat un articol pe această temă, intitulat ”Povestea babei şi a poliţistului Godină” şi pe blogul său personal, în care îl numeşte pe Marian Godină ”Nastratin Hogea al Ministerului de Interne, AKA povestitorul-cu-caşchetă Marian Godină” şi ”noul PR al MAI, bravul agent Svejk Godină”.

”Nastratin Hogea al Ministerului de Interne, AKA povestitorul-cu-caşchetă Marian Godină, îi ceartă virtual pe contribuabilii care fluierau poliţiştii”, a scris Găinuşă, ironizându-l pe Marian Godină şi pentru faptul că a scris în mesajul său ”Evul Mediu” fără majuscule.

”Luăm apărarea celor care încalcă legea şi îi huiduim pe cei care o aplică. Vrem să fie o ţară ca afară, dar ne purtăm ca în evul mediu”, a scris Godină pe Facebook.

În articolul publicat pe blogul său, Mihai Găinuşă l-a ironizat pe Marian Godină pentru: ”acţiunile reunite” ale colegilor săi de a opri toate ”căruţele galopând pe DN1”, ”forţa redutabilă poliţienească ce opreşte şi împrăştie nunţile romulane ilegale, de pe arterele circulate”, ”fulgerătoarea intervenţie asupra şmecherilor care depăşesc coloana la semafor prin stânga refugiului de tramvai”, ”controalele stricte asupra nenumăraţilor bulgari, în Dacii de Teleorman cu numere bulgăreşti şi cu RCA de Plovdiv”, şi ”desele filtre rutiere asupra tablelor lipite cu mastic, plus 25 de metri coloană de... noxe, din programul RABLA Greu de Ucis '74”.

”Aprobăm frenetic tirul cu pistolul-laser radar pe porţiuni drepte, fără treceri de pietoni, imediat după ambuteiaje nedirijate de câte 20 de minute.
NOT! Şi, ca bombonica pe «'Siguranţă şi Încredere», bravo vouă că l-aţi dus ilegal pe Oprea de la frizer şi înapoi, cu girofar, fără să ciripiţi nimic pe Facebook”
, a continuat Găinuşă lista ironiilor la adresa poliţistului rutier.

În încheierea articolului său, Mihai Găinuşă s-a mai referit la ”subiecte de fabule moralizatoare” precum: portbagajele Poliţiei seara, pline cu mere şi brânză de la ţăranii din pieţe sau de pe marginea DN, fabrica de permise auto Argeş, şeful de post din satul cu sclavi Berevoieşti, pensionările anticipate medicale bănoase şi reîncadrările sănătoase la privat. ”Spor la scris şi arestat băbuţe, dom’ şef! De Elan Schwartzenberg ce se mai aude? L-aţi prins, nu?”, a încheiat Găinuşă.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Anna Petre pe 11 Aug 2016, 14:17
  Femeia incatusata

  In aceasta situatie sint de acord cu Politistul Marian Godina , Nu trebuie sa ne indepartam de adevarata cauza. Doamna a trcut strada pe rosu si politistii au cerut sa se legitimeze. Ea a refuzat.De ce? a avut ceva de ascuns ? ainceput sa faca pe victima si sa faca circ, Lumea care nu a stiut despre ce este vorba au inceput sa comenteze, Sa nu va ginditi o clipa ca daca asta se intimpla in USA doamna ar fii fost tratata cu manusi. Subiectul a fost deviat f. mult chiar de Gainusa

  3
  0

 • mrmihaela pe 11 Aug 2016, 13:56
  Politistii Romaniei

  Ce ne mai place sa se aplice legea numai cum ne convine....Intotdeauna ce facem noi nu e atat de grav incat sa fim amendati, arestati, etc. Bine ar fi daca toti politistii si-ar face meseria indiferent de influente, amenintari...

  1
  1

 • Maya pe 11 Aug 2016, 13:32
  corectitudine in Romania

  Au oprit-o pe acea femeie pentru ca era pieton si avea o viteza normal de mers...E pacat ca politistii nu fac acelasi lucru cu soferii foarte nesimtiti care nu numai ca circula pe culoarea rosie dar mai omoara si oameni dupa ce trec pe rosu!!

  0
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod