Bendeac îl atacă dur pe Huidu

Mihai Bendeac s-a enervat după ce a aflat că o piesă pe care a înregistrat-o cu Delia nu este difuzată pe Kiss FM la cererea expresă a lui Şerban Huidu.

Mihai Bendeac s-a enervat după ce a aflat că o piesă pe care a înregistrat-o cu Delia nu este difuzată pe Kiss FM la cererea expresă a lui Şerban Huidu.

"Delia m-a rugat pe mine să fac această comunicare. Deci, în calitate de parte masculină a acestui duet, îmi asum răspunderea. Piesa <<Doi în unu>> a făcut pe YouTube 4 milioane de vizualizări în doar o lună, fără precedent pentru o melodie românească, cel puţin în ultimul an. Meritul meu este de 5%, restul îi aparţine ei (...) Domnul Şerban Huidu a refuzat s-o difuzeze pe Kiss FM, sub pretextul că eu fac parte dintr-un trust concurent", a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

"Stau şi mă întreb ce ar însemna ca Buzdugan şi Morar să nu-i difuzeze niciodată pe Smiley, Moga, Loredana sau Banică, din aceleaşi considerente.

Mi se pare o aberaţie sinistră şi ceva demn de un showbiz ca-n epoca medievală", a adăugat actorul. "Delia cu ce e vinovată? Deja am impresia că devin o piedică pentru ea. Din păcate... pentru că nu merită asta", a mai scris el.

Bendeac a încheiat postarea de pe Facebook cu un mesaj direct pentru Şerban Huidu: "Ai trecut, în ultimii doi ani, prin nişte experienţe pe care nu le-aş dori nici celor mai aprigi duşmani ai mei. Chiar nu ai învăţat nimic? Dacă ai avut şansa de a rămâne printre noi, în libertate, nu crezi că ar fi cazul să demonstrezi ceva mai multă umanitate decât erai capabil înainte?"


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod