Gabriela Cristea a dezvăluit motivul despărţirii

Vedeta a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că motivul pentru care se află în pragul divorţului este faptul că nu au putut avea un copil.
"Trăiesc nişte situaţii foarte complicate. Nu mi-aş fi dorit ca această poveste să existe. Eu şi Marcel ne-am separat. Nu ştiu dacă este o pauză sau o despărţire, dacă e definitiv", a spus ea luni seară, la Kanal D.

Gabriela a vorbit pentru prima dată despre adevăratul motiv care a dus la despărţirea de soţul ei. "De cinci ani ne luptăm cu o problemă. Noi ne-am dorit foarte mult un copil şi am fost la o grămadă de medici, însă nimeni nu a avut ce să ne facă.
Suntem sănătoşi amândoi şi doctorii nu ştiu ce să ne mai facă. Ne-au propus fertilizarea in vitro, dar Marcel nu este de acord. Mi-a zis că nu vrea să încercăm în felul ăsta. Nu pot să renunţ la visul meu de a fi mamă în condiţiile în care nu a venit un medic să îmi spună că nu pot face copii. El are deja un copil şi nu resimte ca mine lipsa unui copil. Marcel trebuie să mă înţeleagă că nu renunţ la visul meu de a deveni mamă"
, a declarat Gabriela.

Gabriela Cristea a explicat şi de s-a mutat din domiciliul conjugal.
"Unul dintre noi trebuia să facă pasul ăsta. Pentru că era apartamentul lui, am considerat că eu trebuie să plec în apartamentul meu. Când eu am plecat, el nu era în casă. M-a lăsat să îmi strâng lucrurile şi a plecat. Nu mi-a cerut să rămân, dar mă bucur că nu a făcut-o pentru că nu ştiu cum aş fi reacţionat. Dacă aş fi refuzat, probabil că orgoliul lui ar fi escaladat situaţia, iar dacă aş fi rămas, probabil că lucrurile ar fi degenerat", a spus Gabriela.

"Nu îmi place să fiu compătimită, iar oamenilor să le fie milă de mine.
Acum am nevoie suport şi de sprijin, mai ales de la foştii colegi. Atât eu, cât şi soţul meu am avea nevoie de linişte. Nu mi-e bine deloc şi sufletul meu e rupt în mii de bucăţi, însă am să îmi revin pentru că eu sunt ca pasărea Phoenix, renasc din propria cenuşă"
, a mai spus Gabriela Cristea.

Pe 14 februarie, vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă în emisiunea "Wowbiz", de la Kanal D, unde Gabriela şi Marcel Toader au dansat "valsul miresei", şi îşi făcea planuri de nuntă.
Cei doi au decis să se despartă după o relaţie care a durat cinci ani.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod