Șerban Huidu, deprimat de ziua lui: "N-am chef de nici o distracție"

Realizatorul TV a împlinit miercuri 38 de ani, dar nu a organizat o petrecere. Prietenii lui susţin că, din octombrie 2011, când a fost implicat în accidentul de maşină în care au murit trei oameni, el este mai tot timpul trist, iar uneori se retrage în el și nu mai comunică nici cu apropiaţii săi.

Dacă anul trecut, de ziua lui, şi-a cinstit colegii cu pizza şi suc, de data aceasta nu a mai dorit să-și aniverseze ziua de naștere la serviciu. Nici acasă nu mai are chef să petreacă, însă, de dragul celor doi băieţi ai săi, dar şi al soţiei, Cristina, el va cumpăra un tort, scrie Libertatea.

Nu vreau să comentez, nu-i urez nimic. Nu am rămas în relaţii buneOana Ioniță
"Nu am pregătit nici o petrecere, vom sta toţi patru acasă, nici vorbă de club sau de restaurant.
Ce-mi doresc cel mai mult acum este sănătate. Nu mă gândesc la vreun cadou anume. Cel mai important este ca eu şi familia mea să fim sănătoşi. Atât! Mâine (n.r. - azi) o să cumpăr un tort proaspăt şi vom lua masa împreună. Am nevoie de linişte în această perioadă”
, a declarat realizatorul emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" pentru ziarul citat.

În urmă cu o săptămână, Huidu a fost părăsit de mai mulţi membri importanţi ai echipei sale, printre care Mihai Găinuşă, "Dezbrăcatu’" şi "Mistreţu’".

Doar "Puştiu’" a rămas alături de el, acesta având acum ca obiectiv construirea unei noi "trupe". Huidu vrea să pregătească în acest timp un format nou al emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", pentru grila de toamnă a postului Prima TV.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod