Godină

Scandal între Godină şi Găinuşă, în cazul femeii încătuşate de poliţişti

G?inu??
Mihai Găinuşă l-a ironizat pe Marian Godină pentru poziţia lui în cazul femeii încătuşate de poliţişti. Acesta i-a răspuns pe acelaşi ton


În replică, Marian Godină a amintit de accidentul provocat de fostul coleg al lui Mihai Găinuşă, Şerban Huidu şi i-a transmis realizatorului că, dacă ar fi fost în locul lui, nu şi-ar fi dat cu părerea niciodată pe o temă rutieră, ”din decenţă şi bun-simţ”.

”Dacă aş fi fost în locul tău şi l-aş fi avut coleg pe Şerban Huidu atâţia ani, din decenţă şi din bun simţ, nu mi-aş fi mai dat cu părerea în veci pe o temă rutieră. Ştii tu...p-acolo... pe la Timişul de Jos. Unde era justiţiarul din tine atunci, să explice cum stă treaba cu legea? Eu am fost chiar acolo, am văzut cu ochii mei cadavrele întinse pe asfalt şi eu l-am dus pe colegul tău la spital pentru a i se lua sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

L-am dus cu maşina de poliţie pe omul care cu ceva timp înainte de accidentul acela, rămăsese fără permis pentru că făcuse o depăşire cam în aceeaşi zonă”, a scris Godină.

Poliţistul a adăugat că Huidu l-a denigrat pe colegul său care i-a reţinut permisul de conducere şi a promis că, prin emisiuni, va oferi un premiu celui care îl va filma pe acel poliţist luând mită.

”Nu mai înceta apoi cu denigrările la adresa colegului meu care îi reţinuse permisul şi chiar promitea prin emisiuni un premiu pentru cel care îl va filma pe acel coleg luând şpagă. Apoi...karma! Ce bine era dacă ar fi fost un coleg iarăşi acolo care să îl oprească înainte de a comite acel accident!”, a mai scris Godină.

Poliţistul i-a mai scris lui Mihai Găinuşă că nu ar trebui să instige vreodată la nerespectarea legii, în calitatea sa de persoană publică şi l-a criticat pentru folosirea apelativului ”bey” în mesajul publicat pe Facebook.
”Ca persoană publică ce eşti, ar trebui să nu instigi vreodată la nerespectarea legii. De fapt, la câţi urmăritori ai pe pagină, nu ar fi nici asta o problemă. Te exprimi pe un ton superior, folosind acel "bey" pentru a da impresia că eşti deştept. E doar o impresie. Mie nu-mi pari, sincer”, i-a scris Godină.

Poliţistul a adăugat că are opt plângeri penale, după ce a arestat persoane care s-au împotrivit procedurii. ”Ştii, Mihăiţă, ce e noaptea pe străzi? E bau-bau! Sunt golani, Mihăiţă! D-ăia care ies beţi de pe la cluburi şi fac rele, care nu-ţi dau buletinul doar că ai uniforma pe tine şi că eşti tu Găinuşă. D-ăia pe care trebuie să-i încătuşezi şi care nu pun mâinile la spate ca în filme. Mai trebuie să le dai vreun spray în nas, mai te tăvăleşti cu ei...
şi toate astea fără să îţi danseze bebeluşele în peisaj ca la Cronicuţă. Apoi, te reclamă pentru purtare abuzivă şi eşti cercetat. Eu am vreo 8 plângeri d-astea penale până acum, de multe ori pentru că am intervenit la solicitarea unor d-ăştia ca tine care aveau nevoie de ajutor, bănuiesc că pe tine la radio nu te reclamă nimeni la parchet”
, a scris Godină.

Poliţistul rutier şi-a încheiat mesajul criticându-l pe Găinuşă pentru disputa creată şi folosind expresia pentru care realizatorul s-a făcut cunoscut, la emisiunea ”Cronica Cârcotaşilor” – ”ruşinică!”. ”Mai trist pentru tine este că după o întreagă carieră în televiziune, ai ajuns să te iei la trântă cu mine, un agent de circulaţie cu trei trese pe un umăr căruia îi îngheaţă izmenele iarna în intersecţie.
Aşa jos ai ajuns? Eşti în pană de idei? Criză de imagine? Cum era aia? Aaa... parcă aşa: ruşinicăăă!”
, şi-a încheiat Marian Godină mesajul.

Imagini cu femeie în vârstă încătuşată după ce a traversat pe roşu în zona Piaţa Unirii şi a refuzat să se legitimeze au fost difuzate miercuri, provocând reacţii critice pe reţelele de socializare.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 August 2016
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anna Petre pe 11 Aug 2016, 14:17
    Femeia incatusata

    In aceasta situatie sint de acord cu Politistul Marian Godina , Nu trebuie sa ne indepartam de adevarata cauza. Doamna a trcut strada pe rosu si politistii au cerut sa se legitimeze. Ea a refuzat.De ce? a avut ceva de ascuns ? ainceput sa faca pe victima si sa faca circ, Lumea care nu a stiut despre ce este vorba au inceput sa comenteze, Sa nu va ginditi o clipa ca daca asta se intimpla in USA doamna ar fii fost tratata cu manusi. Subiectul a fost deviat f. mult chiar de Gainusa

    3
    0

  • mrmihaela pe 11 Aug 2016, 13:56
    Politistii Romaniei

    Ce ne mai place sa se aplice legea numai cum ne convine....Intotdeauna ce facem noi nu e atat de grav incat sa fim amendati, arestati, etc. Bine ar fi daca toti politistii si-ar face meseria indiferent de influente, amenintari...

    1
    1

  • Maya pe 11 Aug 2016, 13:32
    corectitudine in Romania

    Au oprit-o pe acea femeie pentru ca era pieton si avea o viteza normal de mers...E pacat ca politistii nu fac acelasi lucru cu soferii foarte nesimtiti care nu numai ca circula pe culoarea rosie dar mai omoara si oameni dupa ce trec pe rosu!!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod