Regina a murit, dar teoriile conspirației, nu! Zvonurile spun că era reptiliană, illuminati sau în tratament cu adrenocrom

Teoriile conspirației țesute în jurul coroanei britanice forțează limitele imaginației și frizează ridicolul, iar faptul că Regina Elisabeta a încetat din viață nu pare să le stăvilească.
De-a lungul timpului s-au spus despre ea o serie de lucruri de domeniul SF: că ar fi reptiliană, că se tratează cu adrenocrom sau că face parte din gruparea Illuminati.
 

Care este adevărul? 

Tratamentul cu adrenocrom 

 
Nemurirea este visul dintotdeauna al omenirii, iar contemporanii noștri nu s-au dat în lături să țeasă legende înfiorătoare ce vizează elitele planetei. Așa se face că se vorbește tot mai des despre o rețea globală de consumatori de adrenocrom.
 
Adrenocromul este, conform DEX, „un produs de oxidare a adrenalinei, de culoare cărămizie, cu acțiune hemostatică și tonifiantă asupra pereților vaselor sanguine”.
 
Semn că nu doar la noi, la români, există legenda ambulanțelor negre care răpesc copii pentru trafic de organe, zvonurile merg mai departe și susțin că, la nivel mondial, ar exista o întreagă rețea ce prelevează sânge de la copii, torturați înainte cu scopul de a spori concentrația de adrenalină. 
 
Ca  orice  exagerare, și teoriile conspirației pornesc de la ceva, doar că sunt duse în direcția dorită de inițiatorii lor. 
 
Potrivit Newsweek, firma spaniolă de produse farmaceutice Grifols a încheiat faza a doua a testelor clinice care demonstrează că sângele luat de la persoane tinere poate fi folosit în tratarea pacienților de Alzheimer și Parkinson.
Mai mult, un test făcut pe șoareci i-a entuziasmat pe cercetători: transfuziile de sânge de la rozătoarele tinere la cele bătrâne le-a dat celor din urmă vitalitate și energie. 
 

O clinică din San Francisco a făcut pacienților săi transfuzii cu sânge tânăr

 

Potrivit BBC, peste 100 de voluntari au primit transfuzii de sânge de la persoane mai tinere la o clinică din California, prețul unei astfel de proceduri fiind de 8000 de  dolari. Fiecare pacient  a  primit câte 2,5 litri de plasmă recoltată de la  persoane tinere. 
 
Fondatorul respectivei clinici, Jesse Karmazin, susține că s-au înregistrat rezultate încurajatoare la pacienții săi.
 

Un profesor de la Standford susține că nu există dovezi

 

„Nu există o dovadă clinică a faptului că tratamentul este benefic. Oamenii vor să creadă că sângele celor tineri redă tinerețea, deși nu avem încă dovada că funcționează la oameni și nu întelegem mecanismul pentru care șoarecii au întinerit”, susține Tony Wyss-Coray, profesor neurolog la Stanford. 
 
În plus, este și o problemă de etică, tinerii crezând că donează sânge pentru a salva vieților oamenilor bolnavi, nicidecum pentru tratamente experimentale scumpe.
 

De ce călătorea Regina Elisabeta a II-a cu pungi de sânge după ea

 

Potrivit publicației britanice Express, zvonurile conspiraționiste în privința Reginei Elisabeta a II-a, cum că s-ar trata cu adrenocrom, au pornit de la faptul că aceasta nu călătorea fără a avea cu ea câteva pungi de sânge.
Sigur, echipa ei se ocupa de asta, nu vă imaginați acum că Regina călătorea cu sângele în poșetă!
 
În realitate, acest lucru se întâmpla atunci când Regina Elisabeta a II-a călătorea în țări subdezvoltate, unde exista riscul ca spitalele să nu aibă suficient sânge, iar oficialii britanici au decis ca Majestatea Sa să aibă, în permanență o rezervă de sânge. Astfel, dacă ar fi fost necesară o transfuzie de sânge, acesta se putea realiza în siguranță, cu sânge analizat, fără ca sănătatea Reginei Elisabeta a II-a să fie pusă în pericol. 
 

Regina Elisabeta a II-a, reptiliană, în mințile unora

 

Site-ul Neonnettele.com a lansat o terie a conspirației potrivit căreia Regina Elisabeta a II-a ar fi fost... reptiliană. Totul a pornit de la un eveniment  televizat - cea de-a 90-a aniversare a Reginei - în timpul căruia, dintr-o problemă  tehnică, un ochi al suveranei părea că a devenit mai negru, ceea ce, potrivit neonnettele.com ar fi fost dovada clară că Majestatea Sa era reptiliană.
 

S-a spus că Regina Elisabeta era membru al Illuminati

 

În jurul Familiei Regale a Marii Britanii s-au țesut tot felul de teorii conspiraționiste. Așa se face că Regina Elisabeta a II-a era catalogată drept membră de seamă a  organizației Illuminati, de către o serie de site-uri obscure.
Mai mult, se spune că Illuminati include toate familiile regale din lume, dar și familii puternice, financiar sau politic, chiar dacă nu au sânge albastru, toți membrii organizației fiind descendenți ai hibrizilor antici dintre poporul reptilienilor si oameni.
 
David Icke, cercetător britanic al conspirațiilor, spune că textele antice din întreaga lume, incluzând Biblia, conțin relatări despre încrucișarea reptilelor cu oamenii pentru a forma aceste ”descendențe hibride”, ”semizei - jumătate om, jumătate zeu”. Mai mult, fanii lui Icke susțin că prințul Charles călătorește des în Transilvania pentru că ar fi un soi de vampir, iar aici găsește... hrană corespunzătoare.
 

Diana, ucisă pentru că știa prea multe?

 

Conspiraționiștilor le-a picat la fix moartea prințesei Diana, în accidentul de mașină din 1997. Aceștia susțin că Diana a fost ucisă pentru că ştia că membrii familiei regale au fost întotdeauna obsedaţi de Scoţia (de aceea, în francmasonerie, există aşa zisul “rit scoţian”), iar în această regiune sunt mai multe intrări în interiorul Pământului, unde trăiesc reptilieni.
 
Poate a ajutat teoriile SF și faptul că Prințesa Diana a afirmat, în repetate rânduri, despre membrii familiei regale britanice: “Ei nu sunt oameni…”.
Însă, Diana nu a afirmat că aceștia ar fi reptilieni, ci că nu dau dovadă de empatie. Așa cum nu dau nici conspiraționiștii într-un astfel de moment.
 
Citește și: 
 
Răspunsul Reginei Elisabeta când Diana i-a spus că are probleme în căsnicie: „Charles e deznădăjduit“
 

15 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod