Obsedaţi de oglindă: Băieții din plastic se întrec în operaţii estetice

Justin Jedlica a cheltuit 220.000 de dolari pe 190 de operaţii estetice. Celso Santebanes a dat 45.000 de dolari. Amândoi vor să semene cu păpuşa Ken, partenerul celebrei Barbie.

Imaginea e tot. Mai mult decât ce simți și ce gândești, astăzi contează mai degrabă cum arăți decât ce știi să faci. O lume a frumosului forțat, perfecționat și pompos ambalat, în care e mai de preț aspectul decât conținutul - aici am ajuns cu toții și trebuie să înțelegem de ce.

Pe măsură ce chirurgia estetică a evoluat și a devenit tot mai populară, obsesia frumuseții s-a întins ca un virus perfid, de la o mână de oameni bogați până la oamenii obișnuiți. De-a lungul ultimelor decenii, operațiile și tratamentele cosmetice tot mai eficiente au ajuns o cheltuială la îndemâna aproape oricui este dispus să-și schimbe înfățișarea.

De fapt, oamenii nu mai sunt dispuși să se accepte așa cum sunt, despre asta e vorba.

Vrei sâni mai mari? Vrei să scapi de burtă? Vrei un nas mai frumos? Se rezolvă, bani să ai! Implanturile, liposucțiile și injecțiile cu botox sunt la ordinea zilei în clinicile estetice. Ești gras? Vei fi slab. Ai gușă? Se scoate. Ai chelie? Îți punem părul la loc. Nu mai există "defect" pe care esteticienii să nu-l poată elimina sau măcar corecta. "Magicienii" în halate albe pot face multe minuni cu bisturiul sau cu laserul.

Dar întotdeauna, oricât s-ar strădui, există pacienți care își vor dori mai mult.

Pentru că operațiile estetice sunt hobby-ul lor; așa cum unii merg la pescuit, iar alții sunt pasionați de mașini sau de diverse sporturi, există oameni care cheltuiesc o avere ca să-și "tuneze" corpul. Și nu doar femeile sunt dispuse să facă orice ca să arate precum păpușile Barbie. Astăzi, acum, aici, veți vedea de ce sunt în stare bărbații. Sau ce-a mai rămas din ei...

Justin Jedlica este un tânăr din New York dependent de operațiile estetice. Nu neagă asta, ba dimpotrivă, se mândrește cu nebunia lui și spune că are de gând să-și facă mai multe.
La 34 de ani, are în "palmares" 190 de proceduri cosmetice, incluzând aici tot - operații și tratamente - iar scopul vieții lui e să ajungă să semene leit cu păpușa Ken, partenerul celebrei Barbie.

Cum fiecare este liber să dispună cum poftește de corpul său, atâta vreme cât nu încalcă vreo lege, Justin vrea să-și ducă obsesia până la capăt. Iar pentru el limita e acolo unde nici medicii nu îndrăznesc să se gândească. "Mai am un drum lung de făcut înainte de a putea spune că sunt 100% din plastic, dar voi face și implanturi abdominale și în gambe.

Dar sunt atât de hotărît încât nimic nu mă va opri să-mi ating scopul", proclamă el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod