Obsedaţi de oglindă: Băieții din plastic se întrec în operaţii estetice

Celso Santebanes și-a schimbat numele, apoi chipul și în cele din urmă obiectivul. Dar "năravul" ba...


Ca-n orice domeniu, oricât de bun devii la un moment dat, oricând se găsește cineva care să fie mai bun ca tine. Sau măcar să încerce. Celso Santebanes, un model brazilian în vârstă de 20 de ani, a cheltuit mai puțin, 45.000 de dolari, pentru același vis: să semene cu Ken. Pe parcursul aventurii lui în lumea chirurgiei plastice, în mintea tânărului sud-american a încolțit o altă idee: să lanseze o păpușă după chipul și asemănarea lui.

Celso are patru operații la nas, bărbie, fălci și implanturi de silicon în piept, care îl ajută să semene cu iubitul lui Barbie.

"La început am vrut să devin model. Nu mă așteptam să am o jucărie care să semene cu mine. Mi-am dorit să devin o păpușă umană, dar să am una cu chipul meu a fost chiar neașteptat", a scris el pe Instagram.

Celso a fost atras de păpuși din copilărie. Transformarea lui a început la vârsta de 16 ani, după ce a câștigat un concurs de modele, scrie Daily Mail. El spune că familia îi spunea de multe ori că seamănă cu o păpușă, iar asta l-a determinat să-și dorească să devină una însuflețită.

Primul pas a fost schimbarea numelui, din Borges Pereira în Santebanes, după un personaj dintr-o telenovelă mexicană.
Apoi a început să strângă bani pentru a-și permite fiecare etapă din lungul său proces de transformare.

Celso a devenit celebru anul trecut, după ce a apărut într-o emisiune de televiziune a unui post din Sao Paulo. Acum câștigă până la 15.000 de dolari pentru o apariție VIP și se află în negocieri pentru a face parte din distribuția unui reality show TV. În toamna anului trecut, brazilianul și-a lansat păpușa, denumită "Celso Doll", la Los Angeles.

"Totul e magic. Viața mea s-a schimbat. Mă simt ca și cum toată Brazilia mă susține. Oamenii sunt uneori speriați de cum arăt, mă opresc și îmi spun că semăn mult cu o păpușă! Sufăr mult din cauza prejudecăților, dar lumea e plină de oameni cu prejudecăți, nu-mi pasă", a declarat el pentru un ziar brazilian.

Obsesia lui Celso pentru operațiile estetice l-a dus însă într-un punct în care nimeni nu e dispus să-l urmeze.
Celebru dar singur-cuc, el își dorește o iubită. S-a spus că ar fi luat legătura cu Valeria Lukianova, supranumită "Barbie" din Rusia, cea mai cunoscută replică umană a popularei păpuși. Dar el își dorește mai multe decât o legătură bazată pe simpatie. "Ken cel uman și burlac își caută o Barbie. Cine vrea să fie prietena mea? La urma urmei, nimeni nu este fericit singur", își face el reclamă. Până la urmă, așa cârpiți cu silicon și botox, băieții "din plastic" tot la năzuințele unor oameni normali ajung...

 

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod