Sex de o seară. Beneficiile partidelor de amor fără obligaţii

Dacă te-ai despărţit recent de partener, dacă nu te simţi pregătită pentru o relaţie sau dacă nu ai timp pentru ceva serios, asta nu înseamnă că viaţa ta sexuală trebuie să fie egală cu zero. Sexul fără obligaţii relaxează, binedispune, satisface cele mai ascunse fantezii, iar lista poate continua. Singura regulă este să vă protejaţi. Iată câteva motive pentru care trebuie să iei în considerare o invitaţie la o partidă de sex fără obligaţii.
1 din 7

Perfecte dacă nu cauţi o relaţie

Vrei sex, distracţie, însă fără bătăi de cap şi fără să includă o persoană cunoscută? În acest caz, sexul fără obligaţii este perfect. V-aţi întâlnit, v-aţi plăcut şi petreceţi câteva clipe frumoase împreună. Amândoi aveţi de câştigat. În plus, nu mai există stresul şi aşteptarea de a doua zi când apar întrebări precum: M-a plăcut? Oare mă va suna?
 

Comentarii (23)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lui robert pe 14 Mar 2015, 18:53
    mama natura

    articolul nu e pentru toti - se adreseaza celor care nu vor sa fie sfinti si nici celor care sunt fara de pacat, asa cum sunt multi in romanica(!) - probabil este preluat si adaptat dintr-o publicatie occidentala a rau-famatilor capitalisti care vor sa fie mai mult liberi decat sfinti... natura umana e pacatoasa de la facere, mai ales in societatile necivilizate ca a noastra, plina de har si dragoste crestin-ortodoxa, cu indivizi angelici care vor doar sa pupe poala popii dupa ce au ocolit de zece ori catedrala "mantuirii...". Cum de nu se prabuseste cerul peste depravatii occidentali care accepta casatoria homosexualilor, libertatea de gandire, castigul din afaceri, parteneriatul fara casatorie, sexul fara obligatii, voluntariatul si mai stiu eu cate alte nenorociri care ne fac sa scuipam in san si sa ne rugam sa ne ocoleasca pre noi, slujitorii morali si casti ai preainaltatei biserici ortodoxe! noi vrem curatenie spiritista, dragoste morala si iubire pe intuneric doar dupa dezlegare de la mitropolit si apoi sa ne spovedim ca am pipait "rusinea" si sa primim cu cainta pedeapsa... halal natiune!

    0
    0

  • Adrian pe 28 Ian 2015, 17:24
    ...

    articolul este facut pentru femeile triste :)

    1
    1

  • Irina pe 28 Ian 2015, 10:14
    pt "melanj"

    "melanj" draga, n-ai adus niciun argument pt ce ai spus. 1. de ce este psihologic ok? Personal, gasesc ca tocmai, psihologic nu e ok. Inainte sa faci sex pune-ti intotdeauna intrebarea: de ce o fac? Daca gasesti orice alt argument in afara de placere, putem dezbate. Dar priveste-te cu sinceritate si nu iti ascunde pofta de placere in spatele oricarui alt argument aparent rational. 2. Asa cum tu crezi ca se inlatura un "balast al stresului", eu cred ca se construieste unul...mai ales daca cealalta persoana incepe sa-si doreasca mai mult, mai ales daca nu te-ai protejat sau daca te-ai protejat si ti se rupe protectia.Nu mai pun in calcul ceea ce se intampla in unii oameni dupa: sentimente de vinovatie, regret, autopromisiuni de a nu mai repeta fapta etc. 3.Te contrazic, aceasta relatie e ok cata vreme ambii parteneri sunt NEseriosi ei insisi ca structura interna.Daca n-au principii, daca n-au niste vectori directori in viata, daca n-au niste valori ca dragostea sau morala.Daca toate astea sunt inlocuite de singura, unica si inegalabila valoare a vietii: placerea, sigur ca fapte ca acestea se vor tot intampla. Deci daca N-AU si NU daca au seriozitate. Te rog gandeste sau inainte de a folosi niste termeni, defineste-i. Ca sa intelegem toti ce intelegi tu prin termeni ca "Seriozitate" sau "imoralitate". 4. Nu este nimic profund nici in ceea ce spui nici in ceea ce promoveaza acest articol si omul fara valori din spatele lui...caruia ii transmit sa promoveze mai mult gestul de a fi uman si responsabil in actele cu altii. Ca nu suntem obiecte sa ne folosim unii de altii pentru scopuri meschine. Suntem atat de complecsi dar simplitatea mintii unora ne incurajeaza sa nu folosim aceasta complexitate.Ne incurajeaza sa fim doar niste fiinte superficiale, sa ne multumim cu putinul placerii de o clipa si nu sa cautam frumosul care sa tina o viata. Prost articol, proasta calitate a omului din spatele lui.

    2
    1

  • WTF? pe 28 Ian 2015, 01:10
    Ce e cu articolul asta???

    Pt promovarea acestui lucru eu blochez acest site (eva.ro) de finitiv la fel cum am blocat si gandul.ro de vreo jumatate de an. Ce pana mea fratee e cu promovarea destrabalarii??

    2
    1

  • filimon felicia pe 27 Ian 2015, 09:36
    sex de o seara

    Intr-o lume in care sexul este o afacere, ce sa mai vorbim de sentimente. Primeaza instinctul animalic iar dragostea este o notiune invechita. Este totusi o optiune pe care o alegi in functie de educatie, religie si constiinta.

    12
    1

  • justin pe 26 Ian 2015, 22:37
    in afara casniciei

    Sexul fara obligatii, doar pentru placere, fara angajament fata de partener si fata de nastere de copii este pacat. Ne desparte de Hristos si de Dumnezeu! Sa ne pocaim de aceste pacate ca sa nu vina pedeapsa divina peste pamantul romanesc si asa destul de amarat!

    15
    7

  • Reverend R pe 26 Ian 2015, 22:03
    Hmm... da cu moralitatea cum ramane?

    O fi benefic sexul ocazinal cu un partener cunoscut sau necunoscut, dar cu partea morala cum ramane? Oare este moral sa-ti-o arzi cu oricine si oriunde? Doar pentru ati satisface niste fantezi? Sau rolul sexului este altul, si aici nu ma refer la procreere, ci la armonia, implinirea unui cuplu - familie.

    17
    6

  • mariusica pe 26 Ian 2015, 20:37
    si yo pe aici

    Pai mai toate fetele astea sunt detinute de catre pesti care sunt de nayura tigani sau gypsy fucks si de alti straini care mai de care mai spurcati decat altii.. cam la bolile pe care poti sa le iei chiar cu prezervativ DA sunt ft multe si mult eu au leacuri va asigur eu de asta In rest este bine sa ai pe cineva de zi cu zi astfel nu ai nevoi de boarfele astea.. Nu imbogatii aceste ciori neprihanite va rog eu nu le imbogatiti prin virginitatea sau nu a acestor fete astea nici nu vor macar sex va asigur eu .. cat despre tiganii aia cam toti sunt poponari...si asta este un alt adevar.. pa si ne mai auzim pe motivul cu temele stai safe stai healty

    8
    2

  • mariusica pe 26 Ian 2015, 20:37
    si yo pe aici

    Pai mai toate fetele astea sunt detinute de catre pesti care sunt de nayura tigani sau gypsy fucks si de alti straini care mai de care mai spurcati decat altii.. cam la bolile pe care poti sa le iei chiar cu prezervativ DA sunt ft multe si mult eu au leacuri va asigur eu de asta In rest este bine sa ai pe cineva de zi cu zi astfel nu ai nevoi de boarfele astea.. Nu imbogatii aceste ciori neprihanite va rog eu nu le imbogatiti prin virginitatea sau nu a acestor fete astea nici nu vor macar sex va asigur eu .. cat despre tiganii aia cam toti sunt poponari...si asta este un alt adevar.. pa si ne mai auzim pe motivul cu temele stai safe stai healty

    2
    2

  • valentin pe 26 Ian 2015, 20:29
    sexul ocazional...

    sa va spun drept si sper sa nu incurajez sau descurajez pe careva totul tine de principii.educatia care ai primit-o isi va spune cuvantul,nu ai principii nu vei fi stabil niciodata si vei cauta sexul spontan,placerea curenta,daca ai principii esti mai calculat si o partida de sex nu cred ca te va satisface mai mult decat o relatie lunga cu partide muuuulte de sex.in plus dragostea fata de partener face sexul mai de calitate.en fin:faceti dragoste(nu sex) nu razboi

    10
    1

  • cucu pe 26 Ian 2015, 19:31
    despre tot si toate

    Sunt de acord cu Alex, trebuie sa existe o responsabilitate si a jurnalistilor!, zelosi sau prefacuti, ...... ca pe ei nu i -a intrebat nimeni NICIODATA nimic despre ce scriu sau arata pe la TV, ei cred cu toata puterea lor ca noi toti suntem deosebit de ... NAIVI / prosti, sau ....ca societatea este numai a lor, care au manipulat mereu / complacut cu sistemul, pe la TV, DE SUNT SALARII MARI .... si mergem la capsuni in .....afara, pentru un ban, si tot ei, care scriu si vorbesc in continuare, despre asa zisele vedete facute tot de ei la TV, sa le creasca reating-ul / audienta, si ce nu stiu ei este ca aceasta audienta este facuta de betivii care muncesc de dimineata pana seara, la barurile buticarilor / "capitalistilor" - ce nu platesc impozite, iar sa nu uit, bineinteles aceste vedete - POATE PE BANI PUTINI, POATE stand cu mainile in jos / intinse, formate de ei, sunt create cu migala de te face sa schimbi postul, iar adevaratele valori, adevarata munca a unor oameni cinstiti, nu se vad pentru ca acestia, nu sunt smecheri cum cred ei - NU SE VAD ! Despre ce vorbim ! Oare merge ulciorul de multe ori la apa !

    1
    0

  • Gabriel pe 26 Ian 2015, 16:28
    daca dragoste nu e ... nici sex nu e

    Daca dorim sa ne scuzam, putem aduce orice false dezvinovatiri. Sex la oameni, nu poate fi doar ca la animale. Daca citim Cantarea Cantarilor, vom descoperi ca Dumnezeu ne-a creat sa simtim acesta placere. Dar poate fi numita placere, distrugerea familiei? Copii lasati pe drumuri? Sa nu spunem ca nu avem tentatii si libertinajul scade rata divorturilor!

    17
    9

  • catalin pe 26 Ian 2015, 15:21
    Si sentimentele???!!!!!

    Dar oare se mai poarta dragostea,amorul,tandretea,iubirea? Sau decat ne vedem ne ....... si tu la tine eu la mine. Asa o fi in noua societate? Si sentimente pentru cine ai??

    17
    5

  • Alex pe 26 Ian 2015, 13:42
    Numele "jurnalistului sau jurnalistei " unde e?

    Pun si eu o intrebare ...Daca tot e asa de "ok" de ce nu vad si numele "jurnalistei/jurnalistului" in dreptul articolului? Hai macar sa purtam si o responsabilitate asupra a ceea ce spunem!

    36
    3

  • viorel pe 26 Ian 2015, 13:30
    o...da...ce ..urmari..

    urmarile: sifilis, gonoree, sida, latei, si in final ...Iadul....

    23
    7

  • Un anonim pe 26 Ian 2015, 12:15
    Sex ON

    1. Sexul este frumos, e absurd sa zicem ca nu ne place. 2. Daca sexul se face cu bun simt si cu devotament in timpul actului sexual si dupa, consider ca-i bine-venit. E un beneficiu pentru ambii parteneri. 3. Cei care considera sexul imoral, sa nu faca, ca facem noi ceilalti si pentru ei, la patrat !

    10
    15

  • sarbu pe 26 Ian 2015, 08:57
    sex

    sex? nici casatoria nu are principal obiectiv sexul, deci placerea. nu sunt adepta casatoriei si a absurditatilor presupuse de asta. dar dumnezeul vostru interzice placerea. scopul casniciei e sa perpetuati specia, femei destepte ce sunteti!. dupa care iese din calcul placerea. Arsenie Boca spunea ca daca nu mai vreti copii, traiti ca fratii! nu s de acord nici cu sexul la intamplare, ca vrea un porc sa mi faca avansuri. sse alege cu un scuipat in ochi! prea mult sex pe aceasta lume! abstinenta!!!!!!!!!

    18
    29

  • mircea valerian pe 26 Ian 2015, 08:50
    Aviz inteligentei si discernantului fiecaruia

    Fara ale adaosuri

    18
    2

  • TataVostru pe 26 Ian 2015, 08:20
    Sexul inalta omul la cer

    Foarte frumos. Sunt de acord cu sexul in orice situatie si-n orice conditie. E frumos cand ii iei temperatura cu termometrul asta barosan al nostru. Faceti sex mai des decat mancati si va veti mantui. Numai bine !

    17
    20

  • Marilena pe 26 Ian 2015, 08:10
    Of... nu si aici!

    E trist ca ajuns si in Romania sa fie promovat la liber "sexul fara obligatii" ca fiind ceva bun. Si culmea e ca nici macar nu-s crestina (sau religioasa in general). Dar nu trebuie sa fii crestina ca sa fii morala. Iar ceea ce promovati voi aici este nu doar imoral, dar de-a dreptul periculos - in special pentru femei. Si pe-urma ma intreaba lumea de ce sunt antifeminista. Pai cum sa nu fiu daca vad cate tampenii se promoveaza in numele "independentei" si "emanciparii"?

    45
    18

  • daniele pe 26 Ian 2015, 07:40
    trist

    Intr-adevar e trist ca se incurajeaza usuratatea, imoralitatea. Nimeni nu zice ca nu se poate intampla, dar sa-ti faci din asta o normalitate, ba chiar sa-i vezi beneficiile, avantajele! Tot pe acest site se incuraja candva flirtul, ocheadele cu partenerul/partenera de fata, ba chiar se dadeau lectii despre cum sa procedezi, ce gesturi anume sa faci ca sa trezesti interesul necunoscutilor.

    30
    22

  • melanj pe 26 Ian 2015, 07:10
    sex de o seara

    ca idee, din punct de vedere psihologic , pare a fi Ok; eu inteleg faptul ca se inlatura un balast al strsulu, icare de multe ori face foarte mult rau ; e de la sine inteles ca aceasta relatie e ok daca cei doi parteneri sunt ei insisi seriosi, inteleg seriozitatea acestei actiuni; nu e vorba de imoralitate sau de neseriozitate, e ceva, cred, cu mult mai profund , compatibil cu oameni puternici, frumosi si evident sanatosi, fara urma de vulgaritate ! in aceste conditii, da, paote fi ceva amuzant si deconectant, nu actul in sine, ci insesi "aventura" .

    29
    16

  • robert pe 26 Ian 2015, 05:03
    imoralitatea nu ar trebui incurajata

    numai asta nu era incurajata c-ur-via,pt ca oricat de interesant ar suna tot asa se numeste ...si nici nu se vorbeste de consecintele de dupa , acest proces pentru ca asta este duce incet si sigur la moartea spiritului sfinteniei...invatati sa apreciati calitati ca adevarul,si nu minciuna,munca si nu lenea si trandavia,cinstea si nu hotia,o viata de curatie si sfintenie si nu imoralitatea(a se citi c-ur-v-ie),si apoi veti (culege)avea parte de roade de calitate in viata...mult SUCCES ! spre a alege principii sanatoase si de calitate in viata!

    43
    22

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod