Dieta strictă a Victoriei Beckham. Ce spune faimosul ei soț despre acest lucru

Ce mănâncă Victoria Beckham? Designerul de modă își detaliază dieta strictă de pește la grătar, legume și apă de nucă de cocos (și o plăcere anuală de ziua de naștere cu tort cu pepene verde) după ce Rio Ferdinand a susținut că nu a văzut-o niciodată cu mâncare. Iată ce spune faimosul ei soț despre acest lucru.
Dieta ei extremă a fost, de-a lungul anilor, subiectul multor titluri de prima pagină din reviste. Acum, fostul fotbalist Rio Ferdinand a oferit și mai multe informații despre obiceiurile alimentare ale 
Victoriei Beckham.
 

 
Dieta Victoriei, subiect controversat


 
Fotbalistul englez pensionar, în vârstă de 44 de ani, Rio Ferdinant, este prieten cu soțul Victoriei, faimosul David Beckham, alături de care a jucat la Cupa Mondială și care, uneori, lua masa împreună cu celebrul cuplu. De altfel, iată ce spune și David Beckham despre dieta soției sale.

În timp ce vorbea la emisiunea de radio australiană “Kyle and Jackie O”, gazda emisiunii, Jackie 'O' Henderson, a recunoscut că este „obsedată” de dieta Victoriei Beckham.
Rio a răspuns: „Nu am văzut-o niciodată mâncând nimic. Nu-mi amintesc nimic, ca să fiu sincer”.


David: ”Sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani”

 

Dar aceasta nu este prima dată când se vorbește despre dieta Victoriei Beckhama, designerul de modă devenind recunoscut pentru faptul că este foarte pretențios la mâncare.
 
Soțul ei, faimosul fotbalist David Beckham, a oferit, în timpul unui interviu podcast, o perspectivă asupra obiceiurilor alimentare ale Victoriei, în timp ce a discutat despre propriile sale alimente preferate.
„Devin destul de emoționat în legătură cu mâncarea și vinul, când mănânc ceva grozav, vreau ca toată lumea să-l încerce. Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani! De când am cunoscut-o, ea mănâncă doar pește la grătar și legume la abur.
Foarte rar se abate de la asta.”
 


Victoria susține că este doar disciplinată

 

În iulie, Victoria a răspuns la această mărturisire, spunând, pentru Vogue Australia, că soțul ei, prin afirmațiile sale, a făcut ca gusturile ei „să sune plictisitoare”, când, de fapt, ea își umple dieta cu „grăsimi sănătoase” și face în mod regulat detoxifieri ale organismului, în care se abține de la consumul de alcool.
 
Ea a mai declarat, referitor la afirmațiile soțului său: „Ceea ce a vrut să spună este că nu a întâlnit niciodată pe cineva care să fie mai disciplinat cu felul în care mănâncă. Eu mănânc multe grăsimi sănătoase: pește, avocado, nuci, cam așa ceva. Eu beau alcool, cu excepția cazului în care am un motiv să nu o fac. Mă detoxifiez în mod regulat. Am perioade în care timp de trei până la șase luni în care nu voi bea. Sunt extrem de disciplinată în tot ceea ce fac, fie că mănânc sau mă antrenez sau beau sau nu.”



Bucătari renumiți, uimiți de dieta Victoriei Beckham

 

Bucătarul Gordon Ramsay a oferit mai multe informații despre gusturile ei „disciplinate” în 2011, când Victoria era însărcinată cu Harper.

În mod clar, ea nu a permis vreunei pofte de sarcină să o facă să se abată de la dieta ei strictă. Gordon și-a amintit că a cerut salata de păstrăv afumat și a cerut-o simplă, cu dressingul în lateral. Conform meniului, acest fel de mâncare este, în mod normal, servit cu grapefruit, avocado, ceapă roșie și lămâie, dar Victoria a cerut ca acestea să fie scoase.

Renumitul bucătar Dani Garcia, a vorbit, de asemenea, despre alegerile ei alimentare, detaliând cerințele ei „ciudate” la cină atunci când a participat la nunta lui Sergio Ramos, în 2019.
 

Dani și-a amintit că Victoria avea „tot timpul” apă de cocos, precum și boluri cu mentă

 
Despre cum a fost să gătească pentru designerul Victoria Beckham la banchetul de nuntă din iunie 2019, lângă Sevilla, Dani a spus la televiziunea spaniolă: „A fost foarte ciudat.
Victoria Beckham a schimbat tot meniul. A fost foarte trist pentru că atunci când faci un asemenea efort, nu doar eu și echipa mea, ci mirii și toți ceilalți, este dificil să creăm un meniu unic. Al ei era total diferit de al celorlalți invitați și bazat doar pe legume. Și apoi au fost niște lucruri ciudate pe care nu le-am văzut niciodată în viața mea. „A avut tot timpul apă de nucă de cocos, un castron cu mentă și apoi, pe de altă parte, gel hidroalcoolic, care este foarte faimos acum, dar pe atunci nu era pentru că pandemia de Covid nu începuse. A fost complicat să-i oferi lui Victoria meniul în acea seară.”
 


Amicii ei îi iau apărarea: “Este o poveste grozavă, dar nu este corectă sau exactă”

 

Contestând versiunea lui Dani despre evenimente, o sursă apropiată Victoriei a spus: „Este o poveste grozavă, dar nu este corectă sau exactă – cel mai mult, probabil, când Victoria a fost întrebată despre cerințele dietetice, să ceară niște pește simplu și legume”.
 


Obiceiurile alimentare „ciudate” ale Victoriei, subiect de presă

 

În timpul Euro din 2004, ea a urmat o dietă de căpșuni spălate cu apă minerală.
Mamă a patru copii, ea a dezvăluit anterior că nu va mânca alimente gătite în ulei, unt sau sosuri și că nu mănâncă carne roșie sau lactate.
Fosta membră a trupei Spice Girl a spus că mâncarea ei confortabilă a fost pâine prăjită cu cereale integrale cu sare și a recunoscut: „Pentru majoritatea restaurantelor sunt probabil cel mai rău coșmar”.

Ea a dezvăluit, de asemenea, că o gustare pentru ea era formată din semințe sănătoase, gustare pe care o face și pentru copiii ei, împărtășind, la un moment dat, o fotografie cu legenda: „Semințe stropite cu aminoacizi organici! La grătar până devine crocant! Gustare după școală! Bun și pentru mami!”

Ea a spus, pentru The Telegraph, în 2019, că „mănâncă trei sau patru avocado pe zi” și acest lucru este benefic pentru că menține pielea sănătoasă.

Victoria a schimbat, de asemenea, spaghetele tradiționale cu dovlecei și legume condimentate cu creveți.


Harper a gătit pentru mama ei, în pandemie

 
 
Fiica ei, Harper, și-a ajutat mama să se mențină la dieta ei extremă, gătind pentru ea în izolare.

Ea a pregătit o masă din somon, creveți, mazăre, castraveți, avocado și broccoli.

Victoria a mărturisit că preferă un mic dejun lichid, afirmând, potrivit Net-A-Porter: „În fiecare dimineață, primul lucru pe care îl fac este să iau trei linguri de oțet de mere, urmate de o cană cu apă fierbinte și lămâie și mai multe cafele”.
 


De ziua ei, tort făcut, integral, din pepene verde

 
 
Nici măcar nu-și permite să se răsfețe de ziua ei, sărbătorind cea de-a 44-a aniversare cu un tort făcut în întregime din pepene verde și decorat doar cu căpșuni și afine.

Indiferent de ocazie, ea se ține de pește și legume, arătând o fotografie cu prânzul ei cot la cot cu cel al fiului Romeo, în 2021.

În timp ce tânărul s-a bucurat de o pizza cu șuncă, cu aspect delicios, mama sa, Victoria, a optat pentru două bucăți de somon simplu și un avocado întreg.
Vedeta este conștientă de controlul în jurul dietei sale și a luat deseori de joc în trecut.
 


Chiar și ea se amuză pe seama dietei sale

 
 

În 2022, ea s-a alăturat, în sfârșit, TikTok cu un videoclip hilar, în care și-a invitat fanii să facă mărturisiri: „spune-mi că ești elegant, fără să-mi spui că ești elegant”.

În filmare, ea s-a așezat la o masă în fața unui clopot alb ce acoperea o farfurie, înainte ca un chelner să îl ridice pentru a dezvălui celebra cină a fostei membre a Spice Girls: pește la grătar și legume la abur.

„Îmi place”, a proclamat ea în videoclipul hilar, în timp ce era evident că se autoironizează.
 
 
Sursa foto: Instagram 
11 Aprilie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod