Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară! Iată de ce fetele sale au nume romane și află cum și-a cunoscut soția

CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară. Omul de afaceri, care deține Facebook, a postat primele imagini cu fiica sa, Aurelia.
Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta,  a postat pe Facebook imagini cu cea de-a treia sa fiică, proaspăt venită pe lume. 
 

 
De ce au fiicele lui Zuckerberg nume romane

 

Toate cele trei fiice ale cuplului Mark Zuckerberg și Priscilla Chan au nume romane, iar acest lucru se datorează fascinației lui Zuckerberg pentru istoria Imperiului Roman.

 
 
Zuckerberg, fascinat de Imperiul Roman

 

Bebelușa nou-născută a primit numele Aurelia, după împăratul roman Marcus Aurelius, potrivit CNBC.  
„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Eşti o mică binecuvântare”, a scris miliardarul pe Facebook.
De asemenea, CEO-ul Meta a postat două imagini: una în care îşi priveşte zâmbind fiica şi o alta în care apare soţia sa, Priscilla Chan, alături de micuţa nou-născută.
 

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au căsătorit în 2012 şi mai au două fiice: August, în vârstă de 5 ani, şi Maxima, în vârstă de 7 ani.

 
Fascinația tatălui lor pentru Imperiul Roman se reflectă în numele fiicelor sale.
Fiica cea mare a miliardarului se numește Maxima, iar cea de-a doua a primit numele August, după Octavianus Augustus, primul împărat al Romei.
 


Cum s au cunoscut Mark și Priscilla

 
 
Priscilla a povestit, într-un interviu pentru CNN , că Mark i s-a părut cam neserios şi că nu i-a făcut o impresie bună, în 2003, când a invitat-o prima oară la film.
 
"N-o să facă nimic în viaţă". Aşa gândea viitoarea soţie a lui Mark Zuckerberg, înainte ca acesta să devină bogat şi celebru.
La momentul respectiv, Priscilla și Mark erau amândoi studenţi la Harvard. 
 
Dacă Priscilla era studioasă și conștiincioasă, Mark nu era tocmai un student de dat exemplu.
 
"Ne-am întâlnit la o petrecere la Harvard. Prietenii lui îi organizaseră petrecerea pentru că se temeau că s-ar putea să fie dat afară de la şcoală. Prima noastră întâlnire adevărată a fost după vreo săptămână", povestește Priscilla Chan.

Priscilla spune că Mark a rugat-o să iasă cu el în acel moment, pentru că, în scurt timp, credea că va fi exmatriculat.
Mai mult, deși a doua zi urmau să susțină un examen, el a rugat-o pe Priscilla să prelungească întâlnirea.

"M-am gândit că mă simt bine şi, chiar dacă el n-o să facă mare lucru în viaţă pentru că e leneş, eu pot să mă bucur de seara respectivă. Aşa că am fost de acord şi restul e istorie", a mărturisit Priscilla.
 
Asta se întâmpla în 2003, cu doar un an înante ca Mark Zuckerberg să înfiinţeze cea mai populară reţea de socializare din lume: Facebook.

 
Cuplul s-a căsătorit acasă, pe 19 mai 2012

 

Mark Zuckerberg, cofondatorul si directorul general al Facebook, s-a căsătorit cu iubita lui, Priscilla Chan, pe 19 mai 2012, într-o ceremonie care a avut loc la domiciliul său din Palo Alto, California. Inelul cu rubin pe care Zuckerberg i l-a dat Priscillei a fost unul conceput chiar de el, potrivit People.
S-a dovedit o alegere bună. Acum, cei doi sunt părinții a trei fetițe, iar rețeaua fondată de Mark are peste două miliarde de utilizatori, iar el are o avere de aproape 70 de miliarde de dolari. 
 

 
Ce ştie fiica lor cea mare despre profesiile părinților ei

 
 
Soția lui Mark, Priscilla Chan, mărturisea că fiica lor cea mare, Max ştie că mama ei lucrează într-o fundație iar tatăl ei lucrează la o librărie.
Practic, asta a ințeles micuța că înseamnă Facebook, după ce părinții ei i-au povestit desre rețeaua de socializare.

 
 
Priscilla, originară din Saigon, este medic pediatru

 
 
"Bunicii mei erau comercianţi în Saigon. A venit războiul şi au fost persecutaţi. Singura soluţie a fost să-şi urce copiii în bărci şi să-i trimită pe mare, sperând că vor avea şanse dincolo", povestește aceasta.
 
Oameni simpli, părinţii Priscillei au făcut totul pentru ca ea să-şi continue studiile. Ea a absolvit Facultatea de Medicină şi este medic pediatru. Mai mult, Priscilla își dorește, cu sprijinul fundaţiei înfiinţate de ea şi Mark, ca, în următoarele decenii, să găsească leac pentru toate bolile.
 


Zuckerberg explică misterul tricourilor sale gri

 
 
CEO-ul Meta, Mark Zuckerberk, a dezvăluit,  potrivit Marketwatch, că nu renunţă la tricourile gri din garderoba sa pentru a nu fi nevoit să ia decizii cu privire la vestimentaţie, iar acest lucru îi permite să se concentreze pe probleme mai importante. 
 

 
Tuns de soție, în perioada de izolare din pandemie

 
 
Izolarea din pandemia COVID a silit pe toată lumea, inclusiv pe  cei mai bogați oameni din lume, să ajungă să se tundă acasă, cu ustensilele din dotare și cu ajutorul membrilor familiei.
Este și cazul lui Mark Zuckerberg, care s-a lăsat pe mânile soției sale, Priscilla, aceasta încercând să păstreze linia faimoasei lui frizuri.
 
27 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod