Lauren Sanchez l-a pupat pe Jeff Bezos la show ul Versace. Iată cum s-au cunoscut jurnalista și cel mai bogat om din lume

Lauren Sánchez, fost reporter de știri, în vârstă de 53 de ani, pare că nu se mai satură de iubitul ei, Jeff Bezos, fondatorul Amazon, în vârstă de 59 de ani. La prezentarea de modă Versace toamnă-iarnă 2023, din Los Angeles, Lauren a fost tandră cu iubitul ei și l-a pupat pe obraz.
„Chiar înainte de prezentarea de modă Versace din LA cu persoana mea preferată ❤️. Hainele au fost uluitoare, iar Donatella Versace este o icoană a modei. Multumesc pentru un show de neuitat”, a scris Sánchez pe Instagram, după ce a postat o fotografie în care apare alături de iubitul ei, cel mai bogat om din lume.
 


Sanchez l-a pupat pe obraz pe Bezos
 

 
Perechea – care a început să se întâlnească în 2019 – a venit la show-ul de modă îmbrăcată asortat, în negru, Sánchez purtând o rochie extravagantă, acoperită de curele, în timp ce Bezos a optat pentru blugi și un sacou, de costum, cu model.
După ce s-au așezat pe locurile rezervate lor, din primul rând al sălii, Sánchez i-a dat lui Bezos un pupic pe obraz, așa cum se vede într-o fotografie postată pe Instagram de Derek Blasberg.
Cei doi păreau îndrăgostiți, în timp ce s-au ghemuit unul lângă celălalt, iar Sánchez îl ținea de mână pe Bezos.
 


Lauren, cucerită de râsul lui Bezos

 
 
Lauren este mamă a trei copii și, adesea, împărtășește, pe rețelele de socializare, mici fragmente din relația  ei cu cel mai bogat om din  lume, Jeff Bezos. 
Surprinzător că, în ciuda stilului lor de viață generos, fostul reporter TV spune că lucrul ei preferat la Bezos este râsul lui.


„Când i-am auzit prima dată râsul, am spus: „Uau! Ce este asta?’ Acum îmi place”, a declarant ea pentru WSJ

„El este atât de fericit, mă inspiră în fiecare zi, mă face un om mai bun în fiecare zi; este cel mai iubitor om pe care îl cunosc”, a mai spus Lauren.
 

 

Ambii au divorțat în 2019, înainte de a forma, oficial, un cuplu

 

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, și jurnalista Lauren Sanchez trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ doi ani.
Ambii au divorțat în 2019. 
Înainte de dragostea lor, Bezos a fost căsătorit cu MacKenzie Scott, de care a divorțat în aprilie 2019, după 25 de ani de căsnicie. Fostul cuplu are patru copii.
În mod similar, Sánchez a fost căsătorită cu Patrick Whitesell timp de 13 ani. Cei doi au stabilit divorțul în octombrie 2019.

Se pare că cel care le-a făcut cunoștință lui Lauren și Jeff, în urmă cu mai mulți ani, a fost chiar fostul soț al jurnalistei, Patrick Whitesell. 
Conform presei internaționale, motivul divorțului ar fi fost chiar relația pe care miliardarul se presupunea că o avea de câteva luni cu prezentatoarea TV Lauren Sanchez.

Prima apariție publică a lui Jeff Bezos cu Lauren Sanchez a fost la turneul de tenis de la Wimbledon, la scurt timp după ce divorțul miliardarului a fost finalizat.
 
Sursa foto: Instagram 

24 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod