Dezvăluire: Meghan Markle mărturisește că a renunțat la Deal or No Deal pentru că era considerată “pipiță”

Soția prințului Harry, actrița Meghan Markle a făcut dezvăluiri șocante, în cel mai recent episod al podcastului său de pe Spotify. Ea a mărturisit că a renunțat la show-ul Deal or No Deal pentru că era considerată”pipiță”.
Meghan a fost asistentă TV la populara emisiune din America - Deal or No Deal și a evocat, recent, momente dificile din respectivul show, care au făcut-o să renunțe la acel job. Mai mult, ea a dezvăluit și un episod mai delicat, în care una dintre producătoarele amisiunii a făcut-o să se simtă prost.
  
Cu mulți ani înainte de a-l cunoaște pe Harry, Meghan a ținut servieta numărul 24, în perioada în care a fosta asistentă în platoul de la Deal or No Deal. 
 

 
Deal or No Deal a fost șansa care a ajutat-o să-și plătească facturile

 

„Noaptea trecută butonam telecomanda televizorului.
Apropo, asta este o raritate când ai doi copii mai mici, cu vârste sub patru ani. Dar am reușit și am văzut un episod din Deal or No Deal. Acest lucru mi-a trezit multe amintiri. Acum, experiența mea în spectacol - care a inclus ținerea servietei pe scenă alături de alte 25 de femei care făceau același lucru - a fost pentru mine, fascinantă. Am studiat actoria la Universitatea Northwestern și, la fel ca și colegele mele de scenă, visam la o carieră de actriță. Asta, în timp ce Deal or No Deal nu a fost despre actorie. Totuși, eu încă sunt foarte recunoscătoare că am luat audițiile și am obținut un loc de muncă.
Astfel puteam să-mi plătesc facturile, făceam parte dintr-un sindicat și aveam asigurare de sănătate. Era minunat”, a explicat Meghan.
 
 


Jignită de o femeie din echipa de producție a show-ului

 

Totuși, ea a mărturisit și de ce a renunțat la emisiune: „Când mă uit în urmă la acel moment nu voi uita niciodată un detaliu. Cu câteva momente înainte de a urca pe scenă, era în culise o femeie din echipa de producție a show-ului... Ea nu-mi pronunța corect numele de familie, dar am auzit când a spus “Markle e nașpa””, a relatat Meghan.
 


Nu a vrut ca totul să se rezume la aspectul fizic

 

Soția lui Harry a mărturisit că atitudinea și cuvintele acelei femei au deranjat-o teribil.
“Și au fost momente când eram pe platourile de filmare la Deal or No Deal și mă gândeam la vremea în care lucram ca stagiar la Ambasada SUA, în Argentina, la Buenos Aires și lucram cu secretarul Trezoreriei, la acea vreme, și eram apreciată, în mod special pentru creierul meu. Iată, acum eram apreciată pentru ceva cu totul opus. Am ajuns să renunț la emisiune. Nu mi-a plăcut să mă simt obligată ca totul despre mine să fie despre aspectul fizic, fără conținut. Eram redusă la un tip anume de femeie, cuvântul folosit fiind “pipiță”.
Nu văd asta ca pe un lucru la care ar trebui să aspire vreo femeie”, a povestit Meghan Markle.

La final, Meghan a ținut să precizeze că își dorește pentru fiica ei un altfel de viitor și vrea ca Lilibet „aspire puțin mai mult” decât să ajungă o „bimbo” (pipiță).
 
19 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod