Adele se mărită! Artista este logodită cu Rich Paul și plănuiește să facă nunta la vară

Cuplul, care are o relație de doi ani, se pare că, în această vară, va trece la următorul nivel și va avea loc nunta.
Site-ul de bârfe despre celebrități Deux Moi spune că zvonurile despre logodnă și nuntă au la bază o „sursă de încredere”.
 


Adele se marită, la vară

 
 
Relația dintre Adele și Rich Paul a urmat după divorțul mamei lui Adele de Simon Konecki, în martie 2021. Acum, cei doi sunt logodiți, iar la vară, se pare, plănuiesc nunta.

 
La cină sau la întâlnire de afaceri?

 
 
Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, i-a spus lui Oprah Winfrey cum l-a cunoscut pe agentul sportiv Rich, în vârstă de 41 de ani, în emisiunea ei de la CBS “Adele One Night Only”, spunând: „L-am întâlnit la o petrecere, o aniversare a unei zile de naștere.
Eram pe ringul de dans. Apoi ne-am întâlnit câțiva ani mai târziu. Am ieșit la cină, despre care el spune că a fost o întâlnire de afaceri, și eu am zis: O întâlnire de afaceri despre ce? Practic, a fost un mod natural în care oamenii s-ar putea întâlni în viața reală.”
 

 
Adele, despre Rich: “Este grozav”

 
 
Adele a vorbit despre relația ei cu Rich pentru prima dată în octombrie 2021, spunând: „Rich a apărut în viața mea într-un mod incredibil. Nu mă simt anxioasă sau nervoasă sau slăbită.
Este chiar invers. El este un tip sălbatic, dar suficient de consecvent și de grijuliu încât nu-mi fac griji. Este grozav. Este atât de amuzant.”
 

 
Adele poartă un inel uriaș
 

 
Zvonurile de logodnă au apărut apoi în februarie anul trecut, după ce Adele a pășit pe covorul roșu, la Brit Awards, purtând un inel uriaș.
Nu a clarificat sursa inelului decât câteva luni mai târziu, spunând unui reporter, în luna august: „Nu sunt căsătorită! Sunt îndrăgostită! Sunt fericită așa cum nu știu dacă voi mai fi vreodată.
Aș putea, la fel de bine, să fiu căsătorită.”
 
27 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod