Nutriday Natural, un iaurt mai cremos intr-un nou ambalaj

Danone Romania prezinta noul Nutriday Natural, mai catifelat si cu un ambalaj mai prietenos.
La inceputul acestui an, GFK a efectuat un studiu de piata cantitativ prin metodologia „pack challenger” si a testat mai multe variante de ambalaje pentru gama Nutriday. Obiectivul acestui studiu, la care au participat 600 de femei din mediul urban, cu varste cuprinse intre 25 – 45 ani, a fost alegerea ambalajului potrivit.

„Iaurtul este unul dintre alimentele cele mai vechi, universale si benefice pe care umanitatea le-a cunoscut; chiar are o istorie. In ultimul secol, felul in care ne hranim s-a schimbat radical prin consumul de produse cu multe calorii si valoare nutritiva scazuta, uneori chiar carentate.


Aceasta conduita alimentara a dus la cresterea incidentei unor boli determinate sau favorizate de stilul de viata. Vorbim despre obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arteriala si chiar cancere digestive. Consumul zilnic de iaurt, sursa de calciu si proteine, alaturi de fructe si legume, bogate in vitamine si fibre, reprezinta o solutie pentru o alimentatie corecta, prevenirea si combaterea unor asemenea afectiuni
”, a declarat Dr. Julieta Cristescu, Medic Primar Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Nutriday aduce proteine de cea mai buna calitate, care contin toti aminoacizii esentiali, pe care organismul uman nu îi poate sintetiza.
Proteinele din iaurt sunt elemente nutritive de baza pentru mentinerea unui corp sanatos si puternic, iar un pahar de Nutriday (140g) asigura 9% din necesarul zilnic de proteine. Un iaurt în fiecare zi reprezinta si o sursa valoroasa de calciu si fermenti lactici activi, contribuind astfel la un stil de viata echilibrat.

Nutriday Natural este gama de baza din portofoliul de produse Danone, care include iaurturi clasice, de baut sau cu continut redus de grasime si care se adreseaza, prin diversitatea sa, tuturor membrilor familiei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod