Făina toxica: ce tip de făină este toxică? Nu trebuie cumpărată!

Făina toxica: ce tip de făină este toxică? Nu trebuie cumpărată!

Află care sunt tipurile de făină toxică. Ce făină nu trebuie să cumperi în această perioadă de la magazin: face mai mult rău decât bine.
Faina este unul dintre ingredientele de baza in alimentatia romanilor, fiind consumata zilnic sub diverse forme: fie in paine, fie in preparate de patiserie, fie in unele prajituri sau mancaruri. Faina este foarte cautata si in aceasta perioada de pandemie cu coronavirus, fiind unul dintre alimentele neperisabile preferate de romani.

Faina toxica: de ce este faina alba toxica


Contrar parerii generale, faina alba este unul dintre cele mai toxice alimente consumate de oameni. Din cauza modului in care este produsa, faina nu mai are absolut niciun element nutritiv, multitudinea de vitamine si minerale ramanand in taratele care nu mai sunt folosite.

Cel mai simplu mod prin care va puteti da seama cat de toxica este faina alba este sa urmariti ce se intampla cu insectele care reusesc sa intre intr-un sac cu faina.
Din cauza elementelor din compozitie, acestea mor aproape instantaneu.

Consumul regulat de faina alba duce la aparitia mai multor probleme de sanatate precum risc crescut de hipertensiune arteriala, atac de cord, accident vascular cerebral, obezitate, colesterol ridicat, artrita, probleme hepatice, sistem imunitar slabit, oboseala, depresie, anxietate sau hipoglicemie. Citeste continuarea pe kanld.ro


kanaldro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod