Nou în România - aparatul Freecorder

Ai dureri de articulatie mandibulara, tinnitus, cragmente, dureri de cap, inexplicabile??? Chiar dureri de coloana/spate care nu au nici o explicatie neurologica? Doctor Oliver Wendrich,medic specialist implantolog, detine un aparat unic in Romania, Freecorder, aparatul de masurare a ocluziei.

Uneori, durerile inexplicabile de cap pot proveni dintr-o ocluzie (muscatura maxilar/mandibula) defectuoasa. Prin simple masuratori (digitale) ale ocluziei efectuate cu aparatul Blue Fox  si realizarea unei gutiere dentare speciale durerile de articulatie si cele de cap se atenueaza pina la disparitia completa. Prin urmare, va invitam sa intelegeti mai bine revolutionarul aparat de masurare digitala a ocluziei, in stomatologie.

Înregistrare optică cu precizie maximă si fara radiatii X

Masuratorile de ocluzie codificate care sunt atașate pacientului sunt verificate recunoscute si decodificate de catre mai multe camere digitale speciale cu computere integrate de inalta performanta.

Ele analizeaza datele trimise si proceseaza matematic informatia de reasezare corecta a ocluziei (muscatura maxila/mandibula)
În același timp si unghiul de rotație a modelului este determinat și este efectuată o calibrare dimensionala. Ulterior, poziția fiecărui model este urmărită de 100 de ori pe secundă, în timp real, de la extrem de mare rezoluție la o magnitudine de 1/1000 mm. Toate operațiunile au loc în mod automat.
Prin utilizarea unui arc de referință specific și foarte ușor, mișcările caracteristice ale capului pot fi în mod eficient compensate.
Acest arc face legatura intre urechea externa si  baza nasului și poate fi atașat în citeva secunde. Miscarile ocluzale sunt masurate cu o rezoluție extraordinar de mare a procedurii fără contact în intervalul de lungimi de undă de lumină,  diagnosticul temporo-mandibular a atins in ziua de azi cel mai inalt standard de acuratete, lucru considerat imposibil pana  nu demult.
Cum functioneaza?

Este un sistem de cuplare rapidă pentru asamblare, înregistrare și transferul modelului FastLink ®.
Modul dezvoltat FASTLINK ® este un sistem de cuplare rapidă ce facilitează substanțial și accelerează asamblarea si înregistrarea axei articulației legate de modelul de transfer de la articulator cu privire la procedurile de înregistrare convenționale.
Arcul de  măsurare a mandibulei poate fi atașat rapid și simplu și apoi detașat din nou. Acest lucru se aplică la înregistrarea para-ocluzala cu suprafețe ocluzale libere, precum și înregistrarea peri-ocluzale cu protejarea ocluziei.
În același timp, în ambele cazuri, se obține o muscatura extrem de precisa ( muscatura cu amprenta ocluzala).


In final, valorile masurate sunt decodate si analizate si se realizeaza o sina ( gutiera de reglare a ocluziei) care purtata in fiecare noapte va readuce cu succes ocluzia defectuasa la ocluzia ideala si ne va indica unde sunt problemele ocluzale ce trebuie ameliorate prin lucrari protetice ( coroane ceramice, inlay, incrustatii).
Doctor Oliver Wendrich  este singurul detinator al acestei inovatii se declara extrem de incantat de acest aparat ce vine in sprijinul pacientilor sai !

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod