Frumuseţe. 4 schimbări la care nu te-ai fi aşteptat să te facă mai frumoasă

Obiceiurile tale zilnice au un efect serios asupra sănătăţii şi frumuseţii tale, chiar dacă nu realizezi acest lucru.
Iar unele mici schimbări pot avea rezultate nebănuite. Iată câteva trucuri pe care să le încerci:

Renunţă la sare

Consumul exesiv de sare blochează apa în ţesuturi. Pe lângă efectele nocive asupra sănătăţii, inclusiv creşterea tensiunii sanguine, sarea te poate urâţi aşa cum nu te-ai fi gândit. Este responsabilă pentru efectul de "faţă umflată" şi cel de pungi sub ochi, dar şi pentru pielea uscată.

Este un paradox faptul că mâncarea sărată te face să bei mai multă apă, dar în acelaşi timp te deshidratează, pentru că lichidele sunt păstrate în ţesuturi, în loc să ajungă la nivelul celulelor, de unde să elimine toxinele.
Din această cauză, consumul exagerat de sare conduce şi la accentuarea celulitei. Nu mai adăuga sare în mâncare şi evită alimentele foarte sărate precum chipsurile, brânza, măslinele verzi, peştele afumat ect.

Foloseşte un umidificator

Pentru ca pielea ta să fie suplă şi elastică are nevoie de hidratare din interior. De aceea este necesar să bei cei doi litri de apă pe zi recomandaţi. Dar atunci când mediul în care trăieşti este foarte uscat, aşa cum se întâmplă iarna în camerele încălzite, unde umiditatea aerului este foarte scăzută, pielea ta se usucă şi nici măcar eforturile tale de a te hidrata intens nu o ajută.
Efectele sunt mult mai accentuate pe parcursul nopţii, când pielea se regenerează.

Umiditatea adecvată în aerul din camera ta ar trebui să fie în jurul valorii de 50%, dar iarna poate ajunge şi la 25-30% în camerele încălzite, afectându-ţi sănătatea, dar şi frumuseţea. Foloseşte în dormitor un umidificator, un aparat care pulverizează constant vapori de apă, ajutând la menţinerea unei umidităţi constante, sănătoase, în camera în care dormi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod