La fel de dulce, mai putine calorii!

Diete, antrenamente fitness, calcularea numarului de calorii din fiecare produs si pentru fiecare masa in parte, masaje si tratamente corporale … ce nu am face pentru o silueta perfecta? Döhler te sfatuieste sa reduci numarul de calorii din alimentatia zilnica si vine cu cea mai buna solutie pentru ca tu sa poti face asta fara sa renunti la dulciuri: sistemul de indulcire MultiSweet® Stevia este lansat si in Romania.
Diete, antrenamente fitness, calcularea numarului de calorii din fiecare produs si pentru fiecare masa in parte, masaje si tratamente corporale … ce nu am face pentru o silueta perfecta?  Döhler te sfatuieste sa reduci numarul de calorii din alimentatia zilnica si vine cu cea mai buna solutie pentru ca tu sa poti face asta fara sa renunti la dulciuri: sistemul de indulcire MultiSweet® Stevia este lansat si in Romania.

Numarul de calorii dintr-un produs ne influenteaza greutatea si toate stim ca dulciurile sunt primele placeri taiate din meniul zilnic.
Dar ce poti sa faci atunci cand esti atat de pofticioasa incat visezi prajituri si bomboane cu ochii deschisi? – Poti alege sa consumi produse naturale, cu putine calorii, indulcite cu extract de Stevia.

Döhler isi propune sa profiti de un sistem natural de indulcire, pe baza de extract de Stevia, care poate inlocui pana la 30% din cantitatea de zahar dintr-o gama larga de produse. Stevia este un indulcitor natural, cu zero calorii si gust superior, asemanator zaharului. Recent, a fost aprobat si in UE.
Pentru prima data pot fi produse alimente si bauturi cu un continut minim de calorii, fara indulcitori artificiali, la scara larga!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod