GENIUS – Oral-B - Dinţi sănătoşi prin asistarea digitala

Periuta de dinti inteligenta Oral-B GENIUS combină tehnologia revoluţionară de detectare a poziţiei, controlul triplu al presiunii şi un cronometru profesional pentru a te ajuta să te speli pe dinti aşa cum recomandă medicul dentist. Oral-B a lansat cea mai recentă inovație, care stabilește noi standarde în igiena orală: Oral-B GENIUS, prima periuţă din lume de acest fel şi cel mai inteligent sistem de periaj disponibil astăzi de la Oral-B.

Noul Oral-B GENIUS deţine o tehnologie revoluţionară de detectare a poziţiei prin combinarea unui senzor de mişcare aflat în periuţă şi recunoașterea vizuală  folosind camera unui smartphone, pentru a identifica zonele care sunt periate , astfel încât sa nu fie omisă nicio zonă. Utilizatorii primesc un feedback instant cu privire la periajul fiecărei zone a gurii, prin intermediul aplicației Oral-B 4.1, inclusiv indicaţii cu privire la presiunea aplicată și durata periajului. Aceste caracteristici combinate cu tehnologia de oscilatie-rotatie de la Oral-B și forma unică rotundă a capătului de periaj ajută utilizatorii să îşi îmbunătăţească sănătatea orală.

Oral-B GENIUS – Ajută utilizatorii să se spele pe dinţi aşa cum recomandă medical dentist

"Pacienții nu efectuează corect periajul dinţilor, chiar dacă se gândesc că o fac; aceştia fie periaza prea tare, fie nu se periaza suficient de mult timp şi ratează anumite zone. Acest sistem nou de periaj ajută pacienții să îşi perieze dinţii în mod corespunzător, și corectează cele trei greşeli principale care le afectează sănătatea orală", spune Dr.

Jose Nart.

"GENIUS și aplicaţia Oral-B duc îndrumarea digitală către nivelul următor prin conştientizarea a ceea ce se întâmplă de fiecare dată când utilizatorii îşi periază dinţii şi oferă îndrumare în timp real pentru îmbunătăţirea fiecărei sesiuni de periaj. Acum, pacienţii noştri pot continua la domiciliu ceea ce se începe în cabinetul stomatologic- o rutina de periaj asistată profesional".

În timp, periajul incorect al dinţilor poate duce la probleme de sanatate orală, cum ar fi carii dentare si chiar pierderea timpurie a dinţilor. Cu ajutorul Oral-B GENIUS, utilizatorii pot să monitorizeze în mod activ rutina periajului dentar prin intermediul  aplicației Oral B. Acest feedback în timp real reduce greşelile frecvente, permițând utilizatorilor să îşi perie dinţii timp de doua minute – dupa cum recomanda profesionistii din domeniul medical dentar, fără a aplica o presiune prea mare şi - datorită noii tehnologii revoluţionare de detectare a poziţiei - nu se vor omite niciodată acele zone care în mod obişnuit sunt ratate.

Este vorba de periajul suficient al dinţilor, fără a apăsa prea tare și fără a omite anumite zone
Oral-B GENIUS deţine cea mai bună combinaţie de caracteristici, fiind cel mai inteligent sistem de periaj disponibil care îi ajută pe consumatori să îşi formeze o rutină inteligentă de îngrijire orală:

- Tehnologia de detectare a poziţiei: Prin combinaţia senzorilor din periuţă cu un smarphone utilizatorii vor urmări zonele în curs de periere. Studiile Oral-B arată că până la 80% din populaţie se spala  insuficient în cel puțin o zonă a gurii și 60% din populaţie nu îşi spala suficient ultimii molari sau nu îi spala deloc.

Împreuna cu aplicaţia digitală Oral-B 4.1, tehnologia de detectare a poziției încorporată în periuţa Oral-B GENIUS identifică poziția periutei și ii arata utilizatorului cum  să perieze toate zonele în mod egal şi uniform.

- Tehnologia de oscilație-rotație-pulsație:  tehnologia Oral-B ajută la curățarea fiecărui dinte în parte, iar forma rotundă a capătului de periaj curăță zone adesea dificil de atins, oferind o curățare superioară față de o periuță manuală de fiecare data.

-  Senzorul triplu de presiune: presiunea excesivă exercitată în timpul periajului este unul dintre motivele-cheie care duc la afectarea ţesutului gingiilor. Cei mai mulţi dintre utilizatori aplică prin periajul manual o forță de două ori mai mare decât presiunea recomandată, care poate afecta gingiile. Tehnologia Oral-B protejeaza gingiile prin atenţionarea vizuala a utilizatorului atunci când aplică o presiune prea mare, prin incetinirea automata a vitezei de periaj și prin oprirea mișcărilor de pulsatie. Prin acest sistem de atenționare, pana la 93% din persoanele care se periază agresiv au redus forța periajului.

- Cronometru profesional: cercetările ştiinţifice independente sugerează că este mai important ca periajul sa se efectueze uniform, fără a omite anumite zone, decât un periaj care durează mult timp. Chiar și atunci când nu este conectata la aplicaţie, cronometrul profesional al periuței Oral-B asigură faptul că fiecare cadran al gurii este periat timp de 30 de secunde, pentru a ajunge la timpul recomandat de 2 minute al sesiunii de periaj.

Persoanele care utilizează aplicația Oral-B se spală pe dinţi în medie timp de 2 minute și 27 secunde, în timp ce utilizatorii de periuţă de dinţi manuală, se spala  în medie, mai puțin de un minut.

Oral-B GENIUS te ajută ca să te speli pe dinţi eficient în fiecare zi, aşa cum recomandă medicul dentist, dar surprizele nu se opresc aici. Această periuță este ajutorul de nădejde frumos proiectat pentru oricine doreşte un un ajutor personalizat, de încredere, mobil și eficient pentru cea mai bună rutina de îngrijire orală personala.

- Cu un suport de călatorie inteligent şi stylish ce încarcă atât periuța, cât şi un dispozitiv conectabil prin USB, cum ar fi un smartphone, cu o singură mufă adaptată pentru orice tensiune. Acum să călătoreşti este mai uşor ca niciodată.

- Prezinta un suport practic pentru smartphone cu ajutorul căruia se poate fixa telefonul pe oglindă. Astfel se asigură utilizarea optimă a tehnologiei de detectare a poziției în timpul periajului, fiind  detașabil și re-atașabil pentru o utilizare flexibila şi rapidă.

- Bateria litiu-ion cu o durată de viaţă mai mare oferă utilizatorilor cel puţin doua săptămâni de periaj între încărcari.

- SmartRing, un sistem de iluminare multicolor pe 360° cu  12 lumini de culori diferite, care permite utilizatorilor să iși personalizeze periuța prin intermediul aplicației Oral-B, ceea ce face experiența de periaj mai plăcută și personalizată.

"Oral-B GENIUS stabilește un nou standard în industrie și va schimba pentru totdeauna modul in care utilizatorii se spala pe dinţi.

Este următorul pas major după introducerea periutei electrice, deoarece ajută la eliminarea tehnicilor greșite în periajul dinţilor ", a declarat Stephen Squire, director de marketing la nivel mondial, P&G.

"Acum doi ani am făcut primul pas legat de periajul digital şi până în prezent avem aproape un milion de download-uri ale aplicatiei Oral-B. Prin lansarea Oral-B GENIUS am construit in continuare pe această fundație solidă pentru a ne consolida poziția de lider mondial în tehnologia de îngrijire orală. Inspirat de profesioniştii din medicina dentară şi dezvoltat de designerii de la Braun™, Oral-B GENIUS este cel mai avansat, conectat și inteligent sistem de periaj dentar de pe piață".

Brand-ul are o istorie lungă și bogată de contribuţie la evoluţia tehnicilor de îngrijire dentară din lume prin introducerea produselor care îmbunătăţesc în mod semnificativ rutina de îngrijire orală. Oral-B a introdus în 2014 prima periuţă electrică din lume conectată prin Bluetooth si a lucrat la imbunatatirea produsului initial prin incorporarea feedback-ului primit de la consumatori si specialisti dentari.
Oral-B GENIUS va fi disponibil în România, începând din octombrie 2016. Aplicația Oral-B 4.1 va fi disponibilă în iulie 2016 și poate fi dowloadată din iTunes și Google Play.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod