Cum sa porti un pareo

Cum să porți un pareo în această vară: 7 idei şic

Nu știi ce să porți peste costumul de baie în drum spre plajă? Pareo este piesa vestimentară foarte versatilă care te salvează. Află cum să porți un pareo în această vară
Inspirat din portul tradițional al populației din Tahiti, pareo este o piesă vestimentară foarte simplă, adesea o bucată dreptunghiulară de material subțire, care poate fi înfășurată cu ușurință în jurul corpului.

Pareo, care mai poartă și denumirea de sarong, este ideal pentru a proteja pielea de razele puternice ale soarelui, dar fără să țină de cald, de aceea a fost adaptat cu succes ca element nelipsit în vacanțele la malul mării. Pentru că este realizat din material foarte subțire, care se usucă rapid, un pareo are avantajul de a putea fi purtat chiar și deasupra costumului de baie ud.

Există numeroase variante de a purta un pareo, iar acestea variază foarte mult în funcție de tipul de pareo ales.
Unele modele prezintă bretele subțiri în colțuri, astfel încât îl poți petrece, iar la final va arată precum o rochie de plajă. Dacă nu găsești un astfel de model, îl poți realiza foarte ușor și singură. Coase două șnururi la capetele opuse ale unei eșarfe lungi și late, din material subțire, și ai realizat astfel un pareo foarte simplu de purtat.Pareo poncho

Un alt tip de pareo este cel cu forma dreptunghiulară, cu o gaură plasată în mijloc, pe unde îți bagi capul. Este foarte ușor de purtat, fiind lejer și comod. Arată precum un poncho și este perfect pentru purtat la plajă. Îți poți face singură un astfel de pareo dintr-o eșarfă lungă și lată în mijlocul căreia să decupezi un oval.


O metodă simplă de a purta un pareo este și aceea de a-l lega la ceafă. Înfășoară materialul în jurul corpului și leagă colțurile la ceafă. Rezultatul va fi un pareo cu aspect de rochie. O ținută foarte utilă pentru plajă, dar și foarte sexy!
Pareo legat la ceafa

Această piesă vestimentară era purtată inițial pe post de fustă de către populația din Tahiti. De aceea, dacă dorești să acoperi numai partea inferioară a corpului, un pareo este soluția perfectă. Tot ce trebuie să faci este să-ți înfășori materialul textil în jurul taliei și apoi să-l fixezi introducând unul dintre colțuri sub materialul deja înfășurat.
Procedeul este asemănător cu cel folosit pentru a-ți acoperi părul cu un prosop după duș. Poți, de asemenea, să legi colțurile în față sau în lateral.



Exact același procedeu îl poți pune în practică dacă vrei ca pareo să îți acopere corpul de la bust în jos. Vei imita perfect aspectul unei rochii de plajă care îți lasă umerii goi. Înfășoară pareo pe corp imediat deasupra sânilor și fixează așa cum ai face când îl folosești pe post de fustă.
Pareo rochie


O altă metodă este aceea de a lega pareo pe un umăr. Tot ce trebuie să faci este să plasezi latura materialul sub un braț și apoi să legi colțurile pe umărul opus.
Ai obținut instant o rochie interesantă de plajă!
Pareo legat pe umar


Un pareo foarte elegant este cel de tip halat. Acesta prezintă mâneci cusute pe lateral și este adesea realizat din material transparent. Arată precum un chimono sexy și soluția ideală de a te proteja de soare în drum spre plajă.
Pareo chimono


Descoperă în tutorialul de mai jos câteva metode inedite de a lega un pareo.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod