Cum să porți o rochie albă: trucuri de stil

O rochie albă vaporoasă este exact piesa vestimentară de care ai nevoie în zilele fierbinți de vară. Descoperă cum să o porți și cu ce accesorii să o asortezi
De ce se potrivește atât de bine cu acest sezon? În primul rând, pentru că îți pune în valoare pielea bronzată perfect, iar în al doilea rând pentru că albul este cea mai bună alegere pentru a te proteja de razele soarelui în zilele caniculare. Descoperă cum să porți și cu ce accesorii să asortezi o rochie albă:

Rochie albă cu umerii goi

Foto: thecoolhour.com
O astfel de rochie albă nu trebuie să lipsească din garderoba ta în această vară. Este o piesă vestimentară ideală pentru ținutele de vacanță, în stil boho. Poți alege atât o rochie scurtă, cât și una foarte lungă, cu detalii interesante din dantelă în zona umerilor și vei obține un look excelent pentru zilele de concediu la malul mării. Asorteaz-o cu bijuterii în stil boho, precum cerceii metalici candelabru, brățările multiple sau colierele statement.
Completează look-ul cu un tatuaj temporar metalic, o tendință majoră a acestei veri, iar rezultatul va fi perfect!


Cum să porţi o rochie albă din dantelă

Foto: glamradar.com
Dantela albă și materialele care o imită perfect se numără printre elementele must have ale acestui sezon. O rochie albă de zi din dantelă îți conferă un aer romantic și diafan, asortându-se perfect cu starea de spirit din zilele luminoase de vară. Este o rochie care poate fi adaptată atât ținutelor de zi, cât și celor de seară, dar este necesar să alegi cu grijă modelul și croaiala pentru cele de seară, care ar trebui să fie mult mai elegante.Rochii albe din dantela


Rochie albă maxi

Foto: wachabuy.com
Pentru că este foarte comodă și ușor de purtat, rochia albă maxi este o soluție ideală pentru zilele de vară. Asorteaz-o cu sandale cu talpa joasă și te vei simți extrem de bine în pielea ta întreaga zi! Se potrivește de minune cu pălăriile de soare și accesoriile în nuanțe nude.

Rochie alba maxi


Rochie albă clasică

O astfel de rochie este o opțiune perfectă pentru evenimentele de zi la care participi în această vară. Croiala în forma literei A este una dintre cele mai potrivite alegeri, fiind una clasică și elegantă, dar poți încerca și o rochie de tip bloc, care îți va oferi un look modern și interesant.
Aceasta este ceva mai largă și arată excelent dacă materialul este ușor rigid.
Rochii albe de zi


Accesorii pentru o rochie albă

Accesoriile în nuanțe metalice fac echipă perfectă cu rochiile albe. Albul va pune în valoare bronzul pielii tale în acest sezon, iar bijuteriile aurii vin să completeze excelent look-ul. De asemenea, acestea oferă căldură ținutei tale, care ar putea părea rece și lipsită de personalitate într-un alb simplu imaculat. De asemenea, pentru ținutele de zi, accesoriile și bijuteriile în culori deschise și vesele oferă acea pată de culoare de care ai nevoie când porți o rochie albă. Pentru rochiile albe scurte și elegante, sandalele în nuanțe nude sunt ideale, mai ales dacă ești minionă, pentru că vor crea impresia unor picioare alungite.
Accesorii rochie alba

Cum să porți corect o rochie albă

Chiar dacă îți place la nebunie cum îți stă în alb, trebuie să știi că rochia albă nu este potrivită în orice moment. Iar o regulă de care trebuie neapărat să ții cont este aceea că nu trebuie să porți rochie albă la o nuntă la care ești invitată.
Albul este rezervat exclusiv miresei, iar faptul că îl porți și tu ar putea să transmită un mesaj nepotrivit. Prin urmare, alege oricare altă culoare, dar nu albul atunci când mergi la nunți.

Mai există o altă regulă esențială pe care trebuie să o urmezi cu strictețe atunci când porți o rochie albă: alege numai lenjeria intimă care se potrivește perfect. Pentru că materialele albe pot fi ușor transparente, lenjeria intimă trebuie neapărat să fie albă atunci când porți o astfel de rochie. De asemenea, poți opta pentru lenjeria intimă special concepută pentru astfel de ținute, așa cum sunt slipii tanga din microfibră sau cei cu laterale din silicon transparent.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod