Reacţia hazlie a unui tată după ce fiica lui a postat pe internet selfie-uri sexy

Mulţi părinţi se ţin de şotii şi le fac farse copiilor lor, dar puţini sunt în stare să-i facă de râs pe internet, în văzul tuturor.

Un tată din capitala, Statele Unite, Washington, nu are nicio problemă din a-şi lua peste picior propria fiică, spre amuzamentul celor care îi urmăresc activitatea pe Facebook, dar şi a sutelor de mii de persoane care au citit în presă despre isprava lui.

Când a văzut că fata lui a postat nişte selfie-uri cam îndrăzneţe pe internet, Chris Martin avea două variante: să-i interzică brutal să mai facă aşa ceva şi s-o oblige să scoată pozele sau să-i dea o lecţie pe care s-o ţină bine minte.

A optat pentru a doua variantă şi n-a dat greş.

Bărbatul s-a hotărât să-şi ironizeze fiica adolescentă pe Facebook, aşa că s-a pozat în ipostazele în care ea s-a fotografiat, imitând-o într-un mod amuzant.

"Aşadar fiica mea şi-a pus poze sexy şi în loc să-i spun stop m-am gândit la ceva mai bun"
, a scris pe Instagram Chris, cunoscut pentru numerele sale de comedie şi ca vlogger.

Într-una dintre imagini, el a folosit un marker pentru a imita tatuajul lui Cassie şi şi-a pus pe cap nişte frunze de plastic care să semene cu filtrul de Snapchat utilizat de fiica sa.

În alt cadru, el poartă pantaloni de pijama, un top decoltat, iar pe burtă iese la iveală, pe sub tricou, are un tatuaj desenat cu markerul. În alt selfie, Chris apare machiat ca fiica lui şi ţine buzele ţuguiate ca ea, în timp ce se fotoigrafiază cu telefonul.

Bărbatul s-a îmbrăcat apoi la fel ca fiica lui, cu jeanşi, un maieu alb şi o cămaşă în carouri, lăsându-şi burta la vedere, în timp ce ţine capul exact ca fiica lui în momentul în care priveşte spre camera foto.

Într-o postare pe Instagram, tatăl pus pe şotii a mărturisit că nu s-a gândit prea mult când a folosit marker permanent pentru glumele lui foto: "Mi-a luat trei zile până când am reuşit să îl curăţ de tot."

Se pare însă că fata nu a apreciat deloc toată strădania lui şi probabil că ar fi preferat să o certe decât să vadă toată lumea cum a luat-o în râs tatăl său.

"Tata mă hărţuieşte pe reţelele de socializare", a scris adolescenta pe conturile de Twitter şi Instagram.

Chiar dacă ea nu s-a simţit prea bine cu celebritatea online a tatălui ei, fotografiile lui amuzante au fost foarte apreciate. Imaginile pe care le le-a postat au fost distribuite de peste 15.000 de ori pe Facebook, scrie cotidianul britanic Daily Mail.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod