Surorile fashioniste fac senzaţie pe Instagram

Două surori fashioniste sunt vedete pe Instagram, unde pozează în ţinuta zilei, la numai trei, respectiv doi ani.
Cu garderoba lor exclusivistă, cu un stil de viaţă luxos, de parcă ar fi nişte fashioniste la 20 de ani, şi cu avalanşa de selfie-uri şi poze pe care mama lor le postează pe Instagram, Isabella Drenk (trei ani)şi Scarlett au cucerit 15.000 din toată lumea. Deşi încă merg la grădiniţă, cele două surori sunt unele dintre cele mai admirate fashioniste şi să nu vă miraţi dacă în câţiva ani vor călca pe urmele celebrelor starlete din clanul Kardashian-Jenner, Kim şi Kendall.

Cele două fetiţe din Orange County, California, sunt atent promovate de mama lor, Stacy, care postează în fiecare zi fotografii cu ele, îmbrăcate în ţinute de firmă.
Femeia în vârstă de 32 de ani, de profesie antrenoare de fitness, spune că e mult de muncă pentru a-şi menţine fetele în prim-plan. Modelele care o inspiră sunt Taylor Swift şi Selena Gomez, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Stacy Drenk se pricepe la modă. Ea a avut un butic cu haine de designer, iar acum îşi foloseşte fetiţele pentru a promova alte mici afaceri. "Fetele o adoră pe Selena Gomez pentru stilul ei, este modelul lor. Îmi place să le îmbrac ca pe nişte vedete, iar Selena este clar favorita noastră", explică femeia.

Dar pentru a avea succes pe Instagram nu e suficient să te îmbraci cu haine scumpe; trebuie să ştii cum să le porţi, cum să pozezi, să ai atitudine.
Iar Isabella şi Scarlett ştiu cum să dea bine în faţa camerei. La trei şi doi ani, ele deja cunosc trucurile car ele ajută să fie fotogenice şi să cucerească admiratori. Iar strategia lor este irezistibilă.

"Isabella are atâta energie că ar putea ilumina un orăşel întreg. E o surioară iubitoare şi un lider înnăscut. Scarlett este una dintre cele mai dulci fetiţe din lume, e aproape la fel de înaltă ca sora ei mai mare. Uneori, sunt luate de gemene"
, le laudă mama lor. Şi pe bună dreptate, căci cele două surori sunt tare drăgălaşe.

"Isabella adoră să pozeze. Se pricepe să-şi scoată în evidenţă ţinutele. Uneori face mici schimbări spontane la ţinutele pe care le împrăştiem prin toată casa.
Îi place să se vadă în poze şi să comenteze, să spună care-i plac cel mai mult"
, o descrie Stacy pe fiica cea mare. "Scarlett nu-i mult în urmă. Îi place să se îmbrace şi să se simtă confortabil în faţa camerei", adaugă ea.

Stacy, care a scris şi o carte despre gătit, "The Finicky Family Cookbook" a explicat cum a înţeles că poate să speculeze capitalul de popularitate câştigat de fetiţele sale. Americanca şi-a vândut magazinul de haine când a devenit mamă, dar continuă să promoveze mici afaceri pe cont propriu: "Am continuat să explorez treaba asta cu moda pentru fetiţe. Îmi place să le îmbrac drăguţ şi să le pozez, aşa am făcut contul @drenkgirls.
Pe urmă am fost contactată de câteva magazine mici de haine."


Deşi deocamdată nu se poate lăuda cu câştiguri foarte mari, Stacy se declară mulţumită şi este convinsă că în viitor lucrurile pot evolua la un nivel mai mare. "Ştiu prin ce dificultăţi trece un business, am avut şi eu unul pe cont propriu, şi am fost încântată să folosesc fotografiile noastre pentru a susţine afacerile realizate cu greu dar şi pasiunea noastră pentru modă", a spus ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicol pe 13 Iun 2016, 09:14
    Totul pentru bani

    o mama care isi doreste succesul prin intermediul fetelor ei. Fetitele resprective habar nu au de moda si haine de firma...ci preocuparea lor principal zic eu ca ar fi joaca...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod