copil rasfatat

Cel mai răsfăţat copil: Are 11 ani şi cheltuieşte 1.000 de lire pe lună!

Englezoaica Lili-Rae Izatt-Port merge după ore la cursuri de dans, înot şi golf, iar părinţii ei dau în fiecare lună 1.000 de lire pe haine de firmă.
Orice părinte care ţine la copilul său îşi dedică timpul şi banii pentru a-i asigura tot ce este necesar şi pentru a-l ajuta să-şi dezvolte viitorul. Dar Bobbie Port, un agent de bursă în vârstă de 31 de ani, din Essex, Anglia, a luat-o prea în serios: părinţii îşi trimit, de regulă, copiii la un curs sau două după ore, pentru a-i încuraja să-şi cultive şi să-şi dezvolte hobby-urile, dar el a ales să-i plătească fiicei sale câte un curs în fiecare zi din săptămână.

Lili-Rae Izatt-Port are numai 11 ani şi deja ştie să danseze, să înoate, să joace golf, să vorbească franceza şi să cânte la vioară, printre multe alte aptitudini.
Părinţii ei, care sunt divorţaţi, o adoră şi îi fac orice poftă şi îi cumpără cadouri scumpe, cu condiţia ca ea să respecte un program aglomerat de cursuri after-school, pe care ea susţine că îl adoră, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Mulţi părinţi sunt de părere că Bobbie şi Leanne Port, precum şi mama vitregă a fetiţei, Carley Izatt, sunt nişte snobi care îşi învaţă fetiţa să trăiască într-un lux nefiresc pentru vârsta sa, aceştia susţin că vor ca ea să se bucure de tot ce este mai bun în viaţă.


Plătită ca să învețe


În fiecare seară a săptămânii, Lili-Rae, care vrea să devină broker la bursă sau designer de modă când va fi mare, are pe agendă o nouă activitate, de la golf și înot până la dans și vioară. "Sunt un copil normal, serios. Fac balet, dansez step, înot, joc fotbal şi golf, cânt la vioară şi învăţ franceza. Asta e tot ce fac, în fiecare seară am o altă activitate după şcoală. Dar nu e obositor, mi se pare chiar distractiv", a declarat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod