Bebeluşii adorabili, pozaţi în scene din „Aladdin“ şi „Sinbad Marinarul“

Neli Prahova a renunţat la fotografiile de nuntă şi a dat lovitura cu o idee ingenioasă: şedinţe foto cu nou-născuţi, inspirate din folclorul arab.

Neli are 35 de ani şi lucrează în Londra. Numele său de familie, Prahova, are rezonanţe româneşti, dar ea are de fapt origine bulgară. Când s-a hotărât s-o termine cu pozele de nuntă, a avut în cap o singură idee: să vină cu ceva deosebit, cum nu mai face nimeni, ceva care să le atragă atenţia clienţilor. Iar asta a fost ideea care i-a dat impulsul să-şi asume riscul de a deschide o nişă - şedinţele foto cu bebeluşi în care să recreeze scene din folclorul şi desenele animate arabe.

De cele mai multe ori, Neli îşi face compoziţia lăsând nou-născuţii să doarmă liniştiţi, îmbrăcaţi în diverse ţinute şi poziţii pe care le potriveşte cu decorul.

Într-una dintre imagini, ea a pus un bebeluş îmbrăcat ca Sindbad Marinarul, luptând cu o caracatiţă, iar într-un alt cadru un copil e surprins în rolul lui Aladdin şi pare să zboare cu covorul fermecat.

Tânăra este foarte încântată de rezultatele obţinute până acum, dar recunoaşte că are mult de furcă cu bebeluşii, pentru că aceştia sunt imprevizibili şi nu prea stau cuminţi, scrie Daily Mail.

"Am decis să fac ceva diferit pentru câţiba clienţi. A fost foarte dificil să recreez unele scene, mai ales dacă bebeluşii începeau să plângă. Unele poze au fost foarte bune, mai ales cele în care copiii au ochii deschişi şi privesc în jurul lor", a declarat Neli pentru ziarul britanic.

Acesta este doar unul dintre proiectele în care Neli este implicată.

În 2014, ea a recreat scene cu supereroi. A realizat şi scene din anii '20. Acum, ea a decis să schimbe tema, ţintind mai mult clienţii saudiţi, cu dare de mână. "Eu fac scenele când pozez bebeluşii. Dacă părinţii vor ceva diferit, le ofer ideile mele. E o provocare şi de obicei durează câteva ore să pozez tot. E mai uşor dacă bebeluşii dorm, mă pot mişca mai repede în jurul lor ca să aranjez tot", a explicat ea.

"Petrec mult timp gândindu-mă la scenele pe care să le creez şi le prezint părinţilor. Toţi sunt mulţumiţi de ceea ce a ieşit.
Cred că pozele sunt mai mult pentru părinţi, dar poate că peste 20 de ani când copiii vor privi imaginile vor râde"
, a adăugat tânăra.

Neli, care are un copil, a lucrat ca fotograf profesionist în ultimii opt ani şi face fotografii de la vârsta de 14 ani, scrie Daily Mail. "Imaginile sunt perfecte pentru suveniruri şi cadouri pentru prieteni şi rude. Am început să fac poze ca hobby, când aveam 14 ani, apoi când am devenit profesionistă m-am axat pe fotografiile de nuntă", a declarat ea.

"Dar când am devenit eu însămi mamă, acum doi ani şi jumătate, am simţit că obiectivele mele creative se schimbă, ajutându-mă să descopăr noi aptitudini ca părinte, pentru a crea imagini minunate pe care tinerii părinţi să le păstreze pentru totdeauna", a mai spus Neli.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod