copil rasfatat

Cel mai răsfăţat copil: Are 11 ani şi cheltuieşte 1.000 de lire pe lună!

Lili Rae cheltuie?te
Lili spune că îi place să primească tot ce îşi doreşte atât timp cât munceşte din greu pentru asta


"Avem o relaţie bună, deşi este neconvenţională, şi toţi trei facem tot ce putem ca s-o susţinem pe Lili-Rae. Niciodată n-o presăm să facă ceva ce nu vrea, totul e alegerea ei. Întotdeauna i-au plăcut moda şi lucrurile scumpe, cred că seamănă cu mine şi cu taică-su! Dar se descurcă foarte bine la şcoală şi îi plac sportul şi muzica, iar noi o încurajăm să fie cea mai bună.

E o fată bine crescută, foarte norocoasă şi ea ştie asta, este politicoasă şi nu-i un copil fandosit", a declarat Carley, în vârstă de 33 de ani. "Noi nu-i luăm pur și simplu orice vrea ea, trebuie să muncească pentru ceea ce își dorește - ia note mari la școală, își face temele, ne ajută prin casă. Vrem ca ea să se descurce când va fi mare, nu să aștepte să-i pice totul de-a gata. Noi o învățăm că dacă tragi din greu poți să obții lucruri interesante și să ai un stil de viață deosebit", a mai spus mama vitregă.

Leanne (27 de ani), care a fost căsătorită timp de șase ani cu tatăl fetei, a adăugat: "Toți știm că Lili-Rae e răsfățată.
Dar sigur nu-i un copil de bani-gata. Orice părinte cheltuiește cât poate pentru copilul său, asta diferă de la familie la familie. Tot ce are Lili-Rae este alegerea sa, noi nu o forțăm cu nimic, își dorește să reușească singură iar noi facem tot ce putem ca să o ajutăm, normal Este foarte deșteaptă și talentată, dar la sfârșitul zilei tot un copil normal și bine crescut e."

"Primește mereu cadouri și astea or fi extravagante, dar muncește din greu pentru ele și are rezultate bune, așa că le merită", a pus ea punctul pe i.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod