copil rasfatat

Cel mai răsfăţat copil: Are 11 ani şi cheltuieşte 1.000 de lire pe lună!

Lili Rae Izatt Port
La doar 11 ani, Lili are ce-şi doreşte. De exemplu, mai multe perechi de pantofi sport


La 11 ani, fata pare să stăpânească bine "limbajul de tip PR-Marketing", atât de necesar pentru succes în zilele noastre. Ea spune că părinţii nu o forţează să facă ceva anume, dar o susţin de fiecare dată când are un nou hobby. "Ei vor doar ce e mai bine pentru mine şi să am rezultate, iar asta vreau şi eu", a explicat puştoaica. "Ştiu cât sunt de norocoasă, nu doar pentru că am şansa să fac toate lucrurile astea, ci şi pentru toate cadourile pe care părinţii mi le dau.

Dar nu sunt răsfăţată, sunt foarte norocoasă", a mai spus eleva.

Într-adevăr, părinţii săi nu ţin cont de bani pentru a o motiva să obţină rezultate: Lili are o garderobă plină cu ţinute de firmă, cu care puţine celebrităţi se pot lăuda, merge la şcoală încălţată cu pantofi Prada şi are o geantă Longchamp, relatează Daily Mail. Deşi nu pare cea mai sănătoasă metodă de a creşte un copil, cei trei adulţi implicaţi în educaţia acestei fete consimt să cheltuiască până la 1.000 de lire sterline pe săptămână pentru ea.


Şi pentru că probabil nu li s-a părut destul, Bobbie i-a promis fetei că îi va da 10.000 de lire dacă va vorbi la perfecţie o limbă străină sau dacă va învăţa să cânte la un instrument. Şi sunt şanse mari ca ea să ia "prima".

Evident, Lili se bucură că este plătită ca să înveţe şi susţine că n-o împinge nimeni de la spate. "Nu mă presează nimeni să fac ceva, eu aleg ce vreau să fac. Vreau să am succes când voi fi mare, poate să am linia mea vestimentară sau să fiu agent de bursă ca tatăl meu, iar când primesc cadouri pentru că mă descurc bine le iau ca pe nişte bonusuri.
Părinţii mei încearcă doar să mă ajute cum pot ei mai bine şi mă învaţă că dacă munceşti din greu acest lucru îţi poate folosi"
, a explicat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod