copil rasfatat

Cel mai răsfăţat copil: Are 11 ani şi cheltuieşte 1.000 de lire pe lună!

Lili Rae Izatt Port fashionista
Jachetele sunt preferatele acestei fete pe care părinţii o răsfaţă


Deşi mulţi nu privesc cu ochi buni această metodă, Lili spune că părinţii săi nu aruncă cu banii şi că e normal ca aceştia să se asigure că ea are tot ce-i trebuie: "Sunt un copil obişnuit - muncesc din greu şi primesc lucruri drăguţe, dar fac şi multe lucruri normale, cum ar fi să-mi petrec timpul cu alte fete. Ştiu că părinţii mei cheltuiesc o grămadă de bani cu mine, dar sunt conştientă că sunt foarte norocoasă."

Are un munte de haine și uită să le poarte


Din garderoba ei luxoasă cel mai mult îi plac jachetele Moncler şi Chloe. "Am o garderobă mare, cu o grămadă de haine, unele le-am cumpărat şi nici nu le îmbrac.

N-am timp suficient ca să le port pe toate sau uit de ele şi îmi rămân mici. Nu-mi place să port aceleaşi lucruri de două ori şi încerc mereu să le combin cât mai bine", a mărturisit ea.

În fiecare seară, mama fetei, tatăl şi mama vitregă petrec ore în şir ducând-o de colo-colo, de la un curs la altul. Lili stă jumătate din săptămână cu Bobbie şi Leanne, părinţii ei biologici, iar cealaltă cu tatăl şi actuala lui soţie, Carley.

Dovadă că acest stil de viaţă este atent conceput şi programat, părinţii se ocupă de blogul şi de contul de Instagram al fetei lor, pe care vor s-o facă celebră de pe acum.
Şi în mare măsură au reuşit, de vreme ce presa din toată lumea scrie despre ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod