Tommy Hilfiger prezinta #TOMMYNOW un concept de prezentare pe podium in cadrul New York Fashion Week

Cu ocazia inaugurării conceptului "See Now. Have Now." din cadrul evenimentului de prezentare al brandului, Hilfiger a celebrat lansarea globală a colecției capsulă 'TommyXGigi', creată în colaborare cu supermodelul Gigi Hadid.

Tommy Hilfiger, companie deținută PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță lansarea #TOMMYNOW, un fashion show experimental, sezon în sezon, deschis pentru presă și consumatori, în data de 9 septembrie 2016, la Portul South Street în New York. Simbolizând o nouă eră în procesul de democratizare a modei, show-ul livrează recompensă instant prin "See Now. Have Now." oferind disponibilitate imediată și inovație pentru comerțul digital.

Începe o nouă era la Tommy Hilfiger. Spargem tiparele tradiționale ale regulilor de podium oferind acces către colecția de Toamnă 2016 Hilfiger Collection și noua colecție capsulă TommyXGigi.

Aceste sunt unele din cele mai mari realizări ale noastre, re-mixate și restilizate pentru a se adapta erei digitale și pentru a fi cumpărabile din momentul în care luminile se aprind pe podium.

Am revizuit codurile clasice ale arsenalului nostru, de peste 30 de ani - maritim, sport, rock-and-roll, Americana – și le-am reinterpretat printr-o viziune modernă și cool. Ne-am jucat cu proporțiile și materialele, făcând în așa fel, încât detaliile emblematice brandului să iasă în evidență.

Este o reinterpretare în care stilul marinăresc fuzionează cu moda stradală. Inspirat de către Gigi Hadid și creat pentru a fi purtabil și versatil.

Acesta este show-ul pe care mi-am dorit din totdeauna sa-l prezint. O democratizare a modei în adevăratul sens al cuvântului, așa că urcă la bord - este #TOMMYNOW.

#TOMMYNOW a marcat lansarea globală a TommyXGigi o colecție creată în colaborare cu super modelul Gigi Hadid, care a și deschis prezentarea, purtând o ținută din colecția capsulă.

Hadid este ambasadorul global al Tommy Hilfiger linia pentru femei, incluzând haine, încălțăminte, accesorii, ochelari de soare, ceasuri și parfum. Colecția TommyXGigi celebrează abordarea estetică West Coast, relaxată a lui Hadid, îmbinată cu stilul emblematic East Coast al lui Tommy, păstrând valorile tradiționale brandului, dar redesenate printr-o viziune proaspătă. Pe podium au fost prezentate și ținute din colecția de Toamnă 2016, Hilfiger Collection, vârful creaților Tommy Hilfiger pentru femei.

Show-ul a fost deschis de către supermodelul Gigi Hadid și au mai prezentat numeroase top modele, printre care Chanel Iman, Taylor Hill, Sara Sampaio, Hailey Baldwin, Stella Maxwell, Josephine Skriver, Lottie Moss și Delilah Belle Hamlin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod