sarcină

Adevărul despre sarcină: Cum arată o mamă după ce a născut

Toată lumea încearcă să arate cât mai bine în pozele pe care le postează pe Instagram. Dar Laura Mazza a decis că adevărul e mai important, chiar dacă ne place sau nu.

Într-o lume în care imaginea e pe primul loc, iar mulţi fac tot posibilul ca să arate perfect pe Instagram, o mamă din Melbourne, Australia, a decis să prezinte întregii lumi adevărul despre cum arată ea.

Tot mai multe femei uimesc cu exemplul lor după ce au trecut prin experienţa sarcinii. Dar Laura Mazza nu are o poveste de genul "a slăbit enorm după ce a născut" sau "a revenit în doar trei săptămâni la silueta de dinainte de sarcină". La ea e invers: avea o siluetă de vis înainte de a rămâne însărcinată, iar după ce a născut a rămas cu un surplus de greutate şi cu abdomenul deformat.



Deşi i-ar fi fost simplu să folosească Photoshop sau nişte unghiuri din care să dea "bine" în poze, ea a preferat să le arate tuturor adevărul despre sarcină, unul care în cazul său nu este tocmai plăcut, dar trebuie rostit, crede ea. Ea a postat pe Facebook o imagine realizată înainte de a avea copii (în stânga), iar în dreapta a pus o poză de acum, după naşteri, relatează site-ul boredpanda.com.

"Oamenii nu vor să vadă poza asta", scrie ea despre imaginea din dreapta.
"Nu, aceastea nu sunt poze despre înainte şi după slăbit. Dar e povestea unei victorii. Scriu asta din inimă. E dureros (...) Nu este un corp de admirat. Dar ştiţi ce? Am făcut mai mult cu acest corp decât cu cel de dinainte. Am trăit mai mult, am dăruit mai mult, m-am bucurat mai mult. Am dat viaţă. Acest corp ar trebui preţuit şi admirat. Indiferent de greutate, merită preţuit", scrie tânăra australiancă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod